Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júna 2019, 13:41
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Conor McGregor znovu vyzýva na odvetu starého rivala Floyda Mayweathera

ŠPORT CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Zostane iba pri slovách?

V marci nám McGregor prostredníctvom sociálnych sietí (a nebolo to prvýkrát) zdelil, že končí s kariérou bojovníka MMA. Pár týždňov na to však pri urazení manželky Khabiba Nurmagomedova napísal „uvidíme sa v Oktagone“. Odvtedy s Khabibom viedol slovné vojny, ale Nurmagomedov mu odkázal, aby začal najprv vyhrávať zápasy (poslednú výhru zaznamenal koncom roku 2016 proti Eddiemu Alvarezovi), a potom môžu hovoriť o odvete.

O tom, že sa dvojnásobný šampión UFC McGregor rád púšťa do svojich bývalých protivníkov, nás presvedčil taktiež pred nedávnom, kedy v jednom tweete vyzval na odvetný súboj Floyda Mayweathera. Toho navyše s odkazom na ich prvý zápas provokačne premenoval na Juana Manuela.

Odporúčané
Karlos Vémola o luxuse, chovaní žralokov, zbieraní motýľov aj zápase s Attilom Véghom (Rozhovor) Karlos Vémola o luxuse, chovaní žralokov, zbieraní motýľov aj zápase s Attilom Véghom (Rozhovor) 8. mája 2019, 18:57

Podľa CEO Mayweather Promotions Leonarda Ellerbe stačí McGregorovi pre návrat do ringu iba toľko, aby zavolal prezidentovi UFC Dana Whiteovi.

Ťažko síce s istotou predpovedať, či sa McGregor nesnaží svojimi výrokmi len zviditeľniť a nakoniec z toho nič nebude, ale dôchodok popravde vyzerá úplne inak. Množstvo fanúšikov teda naďalej verí, že Conorov oddych od MMA je iba dočasný. A čo si myslíš ty?

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Where there’s a will, there’s a way!

Príspevok, ktorý zdieľa Conor McGregor Official (@thenotoriousmma),

Anketa:
Očakávaš McGregorov návrat?
Áno
Nie
Áno
72 %
469 Hlasov
Nie
28 %
184 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia