Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. apríla 2019, 13:49
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

McGregor sľúbil, že v odvete s Nurmagomedovom všetkým vytrie zrak. Rus ho vysmial, vraj sa má ozývať, keď začne vyhrávať

ŠPORT CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené

Nekonečná slovná prestrelka pokračuje naďalej.

Ak sa neuskutoční odveta zápasu Conora McGregora a Khabiba Nurmagomedova, zrejme zostane smutných hromada fanúšikov. Obaja bojovníci síce oficiálne nepriznali, že sa odveta bude konať, ale neprejde snáď ani jeden deň, keď sa Conor na Twitteri nepustí do svojho ruského protivníka, aby mu ukázal, že je skrátka lepší.

Veľa rozpráva, veľa sa vyhráža, ale v poslednom príspevku len naznačil, že Khabiba v zápase veľmi precenil a v skutočnosti nie je ani zďaleka taký dobrý zápasník, ako by sa mohlo zdať.


McGregor reagoval na príspevok, v ktorom niekto argumentoval, že Conor nie je ani zďaleka zlý bojovník, pretože vo svojich dvoch predchádzajúcich zápasoch prehral so súpermi s kombinovaným skóre 75:0. Myslel tým Mayweathera a práve Khabiba. Na to Conor napísal, že ďakuje, ale Nurmagomedov podľa neho ani zďaleka nie je najlepším zápasníkom na zemi v UFC. Keď si vraj ľudia počkajú, všetko sa ukáže v odvete.

Odporúčané
RECENZIA: McGregor Forever RECENZIA: McGregor Forever 22. mája 2023, 16:30

Ozvať sa nezabudol ani Nurmagomedov. Írovi odkázal, že sa spolu môžu o odvete začať rozprávať vtedy, keď McGregor povyhráva nejaké zápasy. Od roku 2016 totiž nevyhral vôbec nič, a tak bojuje len na Twitteri, nie v klietke, kde by mal ukazovať svoje schopnosti.


Domov
Zdieľať
Diskusia