Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. marca 2019, 10:22
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Conor McGregor končí s kariérou zápasníka MMA

Conor McGregor končí s kariérou zápasníka MMA
Zdroj: TASR/AP Photo/John Locher
ŠPORT CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Íra McGregora už zrejme v rámci MMA nikdy neuvidíme.

Dôvody, kvôli ktorým sa dvojnásobný šampión UFC Conor McGregor rozhodol ukončiť kariéru v MMA, môžu byť rôzne, ale jeho prehlásenie na sociálnych sieťach sa zdá byť konečné. 

Už po jeho poslednom zápase s Khabibom Nurmagomedovom v talkshow s Jimmym Fallonom dával najavo, že by sa chcel viac venovať súkromnému životu. V rozhovore ale spomenul aj to, že v súčasnej dobe s UFC vyjednáva o možnom júlovom zápase.

Posledný zápas 30-ročného McGregora skončil neúspechom a po nasledujúcom konflikte medzi zápasníkmi dostal Ír dištanc na 6 mesiacov. Podľa jeho najnovšieho príspevku na Twitteri sa ale rozhodol od kariéry v MMA odstúpiť nadobro.

Príspevok na sociálnej sieti o McGregorovom odchode stihol už medzičasom potvrdiť aj prezident UFC Dana White (pozri nižšie), ktorý jeho rozhodnutie označil za pochopiteľné. Ďalej prehlásil, že s množstvom peňazí a s McGregorovou whiskey bude mať určite veľké množstvo povinností, a tak sa nebojí, že by sa prestal venovať akejkoľvek práci.

Na svojom Twitteri však s podobným prehlásením prišiel McGregor už v roku 2016, no nakoniec sa ukázalo, že bude zápasiť ďalej. Tentokrát už je ale jeho rozhodnutie podľa všetkého definitíve. McGregor za svoju kariéru v MMA od roku 2007 stihol bojovať v 25 zápasoch, z čoho 21 bolo výherných.

Anketa:
Myslel podľa teba McGregor svoje prehlásenie vážne?
Áno
Nie
Áno
54 %
863 Hlasov
Nie
46 %
729 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia