Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. mája 2019, 7:37
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Keanu Reeves a Halle Berry si pri natáčaní Johna Wicka 3 užívali tréning bojových umení a streľbu zo zbraní

Keanu Reeves a Halle Berry si pri natáčaní Johna Wicka 3 užívali tréning bojových umení a streľbu zo zbraní
Zdroj: Lionsgate
FILMY A SERIÁLY JOHN WICK 3
Uložiť Uložené

A takto sa z hercov stali profesionálni zabijaci.

Ešte začiatkom apríla sme k tebe prišli s videom, kde sympaťák Keanu Reeves trénoval pod taktovkou bývalého agenta CIA. V tretej časti akčnej série John Wick sa do jeho tímu ale pridáva aj Halle Berry, ktorá musela, rovnako ako Reeves, podstúpiť náročný tréning bojového umenia a streľby zo zbrane.

Nižšie priložené video ti ukáže, ako sa herci pripravovali na svoje role, a okrem toho sa dozvieš, že Keanu Reeves pripravuje kaskadérov o prácu, pretože si dokáže natočiť 98 % vlastných scén bez akéhokoľvek záskoku. Je to skrátka šialenec na pohľadanie, ale aj z toho dôvodu ho všetci tak veľmi zbožňujeme.

Halle Berry ale v žiadnom prípade nemohla za Reevesom zaostávať. Ich postavy vo filme budú totiž bojovať bok po boku. Vyrovnať sa však schopnosťami Johnovi Wickovi nebolo určite vôbec jednoduché. Prvé video, ktoré si už zrejme zhliadol, sa zameriavalo najmä na bojové umenia. V ďalšom môžeš vidieť Halle Berry strieľajúcu na terče. A treba priznať, že jej to ide naozaj dobre.

Pripomeňme si, že pomoc od novej hrdinky stvárnenej Halle Berry bude pre Johna Wicka viac než vítaná. Tento nebezpečný nájomný zabijak totiž v minulej časti porušili pravidlá siete hotelov Continental a v priestoroch jedného z nich zabil človeka. Po krku mu teda aktuálne idú azda všetci zabijaci z celého sveta. Film budeš môcť v našich kinách vidieť už od 16. mája (květen) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia