Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci s coca-cola.sk.
14. mája 2019, 17:09
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Je Jano Gordulič admin Zomri platený Sorošom? Joe Trendy Show sa mení na detektívku

ZAUJÍMAVOSTI COCA-COLA
Uložiť Uložené

Síce sme opäť nič nezistili, Joe Trendy však dal svojmu hosťovi opäť poriadne zabrať.

Druhá séria Joe Trendy Show sa zatiaľ teší veľkému úspechu, a to aj vďaka atraktívnym hosťom, ktorí dostávajú zabrať ešte o niečo viac ako v tej prvej. Po Veronike Ostrihoňovej či Egovi tentokrát prijal pozvanie zakladateľ formátu stand up comedy na Slovensku. Podobne ako všetci ostatní, aj Jano Gordulič po krátkej chvíli v kresle mimo koberca tento krok oľutoval. 

Joe Trendy sa snažil zistiť, či je adminom satirickej stránky Zomri a či ho platí Soroš, čo sa často pýtajú aj hejteri pod Janovou tvorbou. Dozvieš sa aj to, aké je Janove štvrté najobľúbenejšie jedlo a aký má názor na párky s kečupom. 

Už tradične nechýba ani téma koňov, ktorá však v konečnom dôsledku končí pri úplných bizarnostiach. Viac už snáď dodávať netreba, vychutnaj si ďalší diel a sleduj ako zvládne Trendy vypiť fľašu Coca-Coly na ex na jeden strih. 

Domov
Zdieľať
Diskusia