Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci s axe.sk.
2. mája 2019, 18:38
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Koľko promile Slováci nafúkali v piatok v centre mesta?

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Počas piatkovej noci sme vybehli do ulíc Bratislavy, aby sme zistili, či Slováci pijú kvôli tomu, aby si zvýšili sebavedomie.

  

Slováci sú známi aj svojou láskou k zábave, ktorú však najčastejšie radi párujú s alkoholom. Značka AXE v svojom prieskume zistila, že mladí obyvatelia našej krajiny často pijú aj kvôli tomu, aby si zvýšili sebavedomie. Táto informácia nás zaujala natoľko, že sme vybehli do ulíc Bratislavy, aby sme si výsledky overili. 

Odporúčané
Mladí Slováci pijú, aby si zvýšili sebavedomie. Až 83 % chalanov má problém osloviť pekné dievča Mladí Slováci pijú, aby si zvýšili sebavedomie. Až 83 % chalanov má problém osloviť pekné dievča 1. mája 2019, 19:00

Tentokrát sme si natáčanie naplánovali na piatok večer, kedy sa v centre hlavného mesta pochybuje najviac mladých ľudí, ktorí sa radi bavia. Samozrejme, oslovili sme len tých, čo majú nad 18 rokov. Moderátor Filip sa náhodných okoloidúcich pýtal, čo ich vytiahlo vonku a ako sa bavia. 

Následne už prišla aj praktická časť, kedy sme si za pomoci dregera overili, koľko promile vlastne naši respondenti zatiaľ nazbierali. Keďže video vznikalo ešte pred polnocou, väčšina dokázala viesť aj rozumnú diskusiu, takže sme sa zároveň opýtali aj na názor, či chalani pijú preto, aby si zvýšili sebavedomie. 

Slováci sa zhodli, že to pravda naozaj je, väčšina si to však nepriznala a skôr hovorila o tom, že takých ľudí pozná. A čo si myslíš ty? 

Domov
Zdieľať
Diskusia