Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti ChupaChups.
6. mája 2019 o 16:26
Čas čítania 0:00
Sponzorovaný obsah

Slováci ovládli TikTok. Domáci challenge, kde sa lížu lízatká, je jedným z najpopulárnejších

ZAUJÍMAVOSTI TIK TOK
Uložiť Uložené

TikTok je obrovským fenoménom aj u nás.

Obrovským hitom sociálnych sietí je aktuálne TikTok, ktorý je napríklad v USA už niekoľko mesiacov najsťahovanejšou aplikáciou. Pointa je jednoduchá, do TikToku nahráš krátke video, ktoré sa následne šíri medzi ľudí. V podstate tak ide o niečo medzi YouTube a Vine.

Ak si však o TikToku ešte nepočul, nemysli si, že v našich končinách nie je populárny. Naši influenceri sú poriadne aktívni aj tu a TikTok ovládol aj bežných Slovákov a Čechov, ktorých teraz pobláznila nová výzva, ktorá má už vyše 2 milióny pozretí.

Aj TikTok totiž má svoje trendy a medzi tie najhorúcejšie aktuálne patrí #lololochallenge, teda obrovská reťaz videí, kde sa neuveriteľné množstvo ľudí spojilo do jedného celku. Čo najviac používateľov sa snaží vytvoriť reťazovku nekončiaceho lízania lízatiek, pričom všetky videá majú zopár spoločných znakov.

Slováci a Česi sa na TikToku v poslednej dobe poriadne odviazali

V challengi hrajú hlavnú úlohu lízatká Chupa Chups, pričom ľudia ukazujú, ako ho získali, líznu si a lízatko podávajú ďalej. Všetko ostatné je limitované len ich kreativitou, pričom vzniklo niekoľko poriadne strelených kúskov. O popularite výzvy svedčí aj to, že sa do výzvy zapojilo 4 300 používateľov, preto trend rozhodne nevynechaj a bež sa k nim na TikTok pridať.

#lololochallenge to už dotiahla aj na náš YouTube

#lololochallenge má v prvom rade podporiť kreativitu, z čoho sa odvíja aj samotný názov šialenej výzvy. Lololo je dievča z domu oproti aj kamoš z florbalu. Lololo je tvoja mamka aj susedov pes, každý z nás je viac či menej lololo a nezávisí pritom na popularite, vzhľade, hudobnom vkuse či počte followerov.

Nás zaujíma, ako si s výzvou poradíš ty, preto ak TikTok ešte nemáš, rozhodne si ho bež stiahnuť, odviaž sa naplno a nezabudni na hashtag #lololochallenge.

Domov
Zdieľať
Diskusia