Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. apríla 2019, 13:38
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Najsledovanejším seriálom na Netflixe je The Office. Číslami prekonal aj Priateľov

Najsledovanejším seriálom na Netflixe je The Office. Číslami prekonal aj Priateľov
Zdroj: NBCUniversal
FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložiť Uložené

Komediálna show so Steveom Carellom skončila už v roku 2013, Netflixu ale kraľuje naďalej.

Netflix do tvorby vlastných seriálov a filmov každoročne investuje nemalé množstvo financií, no napriek tomu podľa portálu Variety na čele sledovanosti nestojí jeho pôvodná tvorba, ale The Office od NBCUniversal. Tomu sa dokonca číslami sledovanosti prostredníctvom Netflixu podarilo prekonať aj legendárnych Priateľov.

Výrazný seriál ale môže čoskoro prejsť pod krídla spoločnosti NBCUniversal, ktorá plánuje spustiť konkurenčnú streamovaciu službu. Wall Street Journal vo svojej publikácii píše o tom, že číslo jedna streamovacieho giganta Netflix, a teda populárny The Office, sa možno „navráti domov“.

Podľa informácií od ľudí z blízkeho okolia NBCUniversal sa totiž už v súčasnej dobe vedú diskusie o tom, že po skončení zmluvy s Netflixom v roku 2021 prejde The Office opäť pod hlavičku NBCUniversal.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa The Office (@theoffice_fanatic),

Najsledovanejšou pôvodnou show Netflixu majú byť Orange Is the New Black a Ozark. Číselne však za seriálmi, ako The Office, Priatelia či Grey's Anatomy poriadne zaostávajú. Popularita niektorých starších seriálov je zdá sa aj v súčasnej dobe omnoho výraznejšia, než u mnohých noviniek.

Odporúčané
Vedel si, že na Netflixe môžeš hrať špičkové hry zdarma? Návod, ako na to, a výber 10 najlepších, pri ktorých ušetríš stovky eur Vedel si, že na Netflixe môžeš hrať špičkové hry zdarma? Návod, ako na to, a výber 10 najlepších, pri ktorých ušetríš stovky eur 23. apríla 2024, 14:30

Ako k postoju divákov pristúpi samotný Netflix je zatiaľ otázne. Určite by sa mal ale snažiť zaujať davy predovšetkým svojím originálnym obsahom, pretože s príchodom mnohých streamovacích služieb mu budú projekty iných spoločností zrejme pomaly ubúdať.

Domov
Zdieľať
Diskusia