Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. apríla 2019, 10:20
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Cardi B odpovedá, či by chcela urovnať beef s Nicki Minaj. Vtipná reakcia poteší jej fanúšikov

HUDBA NICKI MINAJ
Uložiť Uložené

Ako asi tušíš, Nicki a Cardi k sebe tak skoro cestu nenájdu, reakcia na odpoveď moderátora ťa však určite pobaví.

Cardi B a Nicki Minaj sa síce nemali rady už dlhšie, všetko však vyvrcholilo v minulom roku osobnou konfrontáciou, v rámci ktorej dokonca výrazne úspešnejšia z týchto dvoch hodila po svojej kolegyni vlastnú topánku. Následne si ešte vymenili početné odkazy na sociálnych sieťach, všetko však postupne upadlo do zabudnutia a obe sa zamerali skôr na vlastné kariéry. 

Po dlhšom čase teraz Cardi B už aj ako držiteľka Grammy a 21-násobná nominantka na Billboard Music Awards bola konfrontovaná otázkou, či si vie ešte predstaviť spoluprácu s Nicki Minaj. Najprv bola chvíľu ticho a následne ešte pridala aj trápny smiech, ktorý reportéra určite nepotešil. 

Cardi B sa však už dlho riadi pravidlom, že ak nevieš povedať nič pekné, radšej buď ticho. A to bez akýchkoľvek pochýb platí aj v tomto prípade, keďže sa tieto dve ženské raperky v láske určite nemajú. Fanúšikovia tak môžu ostať v pokoji, keďže ich obľúbená interpretka si zachovala pravú tvár a nesnažila sa zbytočne vymýšľať diplomatické odpovede. 

Domov
Zdieľať
Diskusia