Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. apríla 2019, 14:12
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Game of Thrones očami CGI: Jon Snow utekal pred zeleným plátnom a Daenerys jazdila na trenažéri

Game of Thrones očami CGI: Jon Snow utekal pred zeleným plátnom a Daenerys jazdila na trenažéri
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Takto sa v post-produkcii pracovalo na svetovom seriáli, ktorého finále uvidíme už čoskoro.

S príchodom dlho očakávaného finále nás poteší každý materiál, ktorý HBO vypustí do sveta. I keď sa seriál v poslednej sérii neukázal v najlepšom svetle, pevne dúfame, že nám svojím záverom urobí obrovskú radosť. Čakanie na pripravovaný spin-off by bolo o to viac výnimočnejšie.

Kým sa v rámci spin-offu dostaneme k ďalším dobrodružstvám zo sveta Georgea R. R. Martina, technológie sa zrejme opäť o malý kúsok posunú vpred. A treba povedať, že práca s počítačovými efektami so slušným rozpočtom, akým Game of Thrones dozaista oplýva, vyzerá už v súčasnej dobe miestami skutočne neuveriteľne.

7. séria Game of Thonres bola toho jasným príkladom, no už teraz sme mimoriadne zvedaví, ako sa v tomto smere tvorcovia ukážu v rámci epického The Battle of Winterfell. Na tomto výnimočným boji o sever Westerosu sa počas 11 týždňov nočného natáčania angažovalo viac než 750 členov štábu. Viac informácií o danej bitke nájdeš tu.

Ak ťa vyššie priložené video porovnávajúce reálne natočené zábery s ich počítačovo upravenou verziu zaujalo, v nasledujúcom odkaze ťa čaká ďalšia várka. Prvá epizóda 8. série bude na HBO odvysielaná 14. apríla (duben) 2019. Všetky ostatné informácie sú umiestnené v tomto vlákne.

Domov
Zdieľať
Diskusia