Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. marca 2019, 13:59
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Julia Roberts sa na úlohu v Pretty Woman pripravovala so skutočnými prostitútkami

Julia Roberts sa na úlohu v Pretty Woman pripravovala so skutočnými prostitútkami
Zdroj: Touchstone Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Vdova po režisérovi Garrym Marshallovi prezradila zábavnú pikošku z obdobia pred natáčaním snímky.

Romantická klasika Pretty Woman je aj po necelých 30 rokoch od premiéry stále jednou z najznámejších úloh herečky Julie Roberts. A niet sa ani čomu čudovať. Slávny príbeh krásnej prostitútky Vivian (Roberts) a charizmatického boháča Edwarda (Richard Gere) si získal mnohých fanúšikov po celom svete, ktorí sa k tejto snímke veľmi radi vracajú.

Ako však v nedávnom rozhovore pre magazín Page Six odhalila Barbara Marshall (vdova po režisérovi Garrym Marshallovi, pozn. red.), Julia ju krátko po obsadení do úlohy Vivian Ward navštívila na klinike v Los Angeles, kde v tej dobe pracovala ako sestra, a požiadala ju o jednu veľmi špecifickú vec.

Prijala som dve mladé ženy, ktoré chodili na kliniku pravidelne. A každej som zaplatila 35 dolárov, aby sa s Juliou stretli. Vrátila som sa späť do práce, no o nejakých 20 minút neskôr už na mňa Julia z konca haly kričala: ,Čau, Barbara. Ideme sa prejsť. Vrátime sa neskôr‘,“ prezradila Barbara.

Julia Roberts
Julia Roberts Zdroj: Touchstone Pictures

Herečke sa kvôli príprave na rolu prostitútky s dvojicou z nich skutočne stretla, no evidentne chcela vedieť (a vidieť) viac, a tak sa spoločne s nimi vydala do ulíc. Barbara sa priznala, že začala panikáriť a zavolala svojmu manželovi, aby mu oznámila, kam a s kým sa jeho hviezda z Pretty Woman vlastne vytratila. Julia sa ale neskôr ukázala úplne v poriadku. „Je to jedna tvrdá ženská, ktorá sa o seba dokáže postarať pred aj za kamerami,“ dodala Barbara.

Je skvelé, že aj po niekoľkých dekádach od uvedenia v kinách sa o niektorých filmoch dozvedáme stále nové a nové zaujímavosti. A tento zábavný príbeh jasne dokazuje, ako seriózne brala Julia Roberts svoju prácu už na začiatku kariéry.

Domov
Zdieľať
Diskusia