Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. februára 2019, 22:43
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Nicki Minaj nakoniec v Budapešti vystúpila po hodinách čakania. Zuzana Plačková si za 600 € kúpila fejkové VIP lístky

HUDBA NICKI MINAJ
Uložiť Uložené

Slováci netrpezlivo čakali, či budú nakoniec predsa len jediní, u koho bolo vystúpenie zatiaľ v rámci tour zrušené.

Európske turné Nicki Minaj nepokračuje bez komplikácií, ale svojich fanúšikov už po katastrofe v Bratislave nesklamala. Dnes poobede sme ťa informovali, že Nicki nestíha prísť do Budapešti z poľského mesta Lodž načas, a tak museli organizátori začiatok koncertu posunúť.

Objavili sa rovnaké problémy, aké trápili aj naše hlavné mesto. Cesta z Poľska do Budapešti trvajúca viac ako 8 hodín samozrejme nebola jednoduchá, meškanie spôsobilo posunutie začiatku koncertu o niekoľko hodín. 

Odporúčané
Koncert Nicki Minaj v Budapešti už museli posunúť. Zopakuje sa tam scenár z Bratislavy? Koncert Nicki Minaj v Budapešti už museli posunúť. Zopakuje sa tam scenár z Bratislavy? 25. februára 2019, 14:05

Poobede organizátori vyhlásili, že koncert by mohol začínať okolo 21:00, avšak ani tento prísľub nedokázali splniť. Našťastie pre fanúšikov, Nicki nezažila v maďarskej aréne problém s elektrickou energiou a napokon krátko pred 22:30 svoju šou spustila.

Stavba zložitého pódia určite dala organizátorom zabrať. Aréna sa však celkom naplnila, a tak Nicki zrejme nevidela dôvod, prečo by vystúpiť nemala. Množstvo ľudí si pritom po fiasku v Bratislave kúpilo vstupenky do Budapešti, keďže peniaze za tie bratislavské budú vrátené, a tak by zrušenie maďarského koncertu bolo ešte väčšou katastrofou. 

Koncert v Budapešti však nedopadol najlepšie pre Zuzanu Plačkovú. Nahnevaná influencerka si po lístkoch na bratislavský koncert kúpila aj vstupenky do Budapešti, pričom použila známu stránku Viagogo. Nájdeš na nej síce všemožné lístky, lenže nikto ti na nej nevie garantovať, či sú lístky reálne.

Plačková si preto zadovážila špeciálne VIP lístky a až pred vstupom do arény jej povedali, že sú falošné. Podľa jej vlastných slov ju oklamali o 600 €, musela si kúpiť nové a dohromady ju Nicki stála približne 1 000 €. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Alex (@futureflying),

Domov
Zdieľať
Diskusia