Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. februára 2019, 11:04
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Deduško youtuber individuálne poďakoval viac ako 1 500 odberateľom za to, že sledujú jeho videá. Dnes ich má skoro 4 milióny

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Portugalčan presvedčil ľudí svojou prirodzenosťou.

Nové technológie otvorili dvere na internet aj starším ľuďom. Portugalský deduško Nilson Izaias Papinho objavil čaro YouTube pred približne rokom, keď si založil kanál a začal nahrávať rôzne videá o tom, ako sa prechádza po svojej záhrade, vytvára si vlastný sliz či ukazuje ľuďom, čo práve raňajkuje.

Nesnažil sa nikoho šokovať, vytvoriť škandál či kontroverznú situáciu, jednoducho natáčal svoj bežný deň a dúfal, že sa úspech dostaví postupom času. Nilsonove videá nepozerali milióny ľudí, ale on pokračoval aj naďalej.

Na konci januára nazbieral približne 7-tisíc odberateľov, v tejto chvíli už na jeho kanáli svieti číslo 3,8 milióna odberateľov. Ako to dokázal? Jednoducho, svetu ukázal, že na internete vedia preraziť aj tvorcovia, ktorí sú milí, úctiví a naozaj si vážia podporu, ktorú dostávajú.

Portugalský starček si po čase všimol rastúcu podporu, to bolo ešte v dobe, keď nazbieral prvé tisícky odberateľov, a tak si sadol za počítač, napísal mená všetkých odberateľov do poznámkového zošita a zapol kameru.

Každému z nich osobitne poďakoval za to, že ho podporujú, komentujú jeho videá a najmä ich sledujú. Tento krok ľudí na internete dojal natoľko, že sa starček stal virálnym a dnes o ňom vie prakticky celý svet.

Aj naďalej pokračuje v nahrávaní videí zo svojho života, ďakuje novým miliónom fanúšikov a užíva si fakt, že z pár tisíc zhliadnutí vyrástli jeho videá za pár dní na úroveň miliónov zhliadnutí. Oplatí sa byť prirodzený a úctivý.

Domov
Zdieľať
Diskusia