Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. februára 2019, 15:26
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Slovák sa za dedinou rútil 150 km/h. Niekto ma prenasledoval, vyhováral sa policajtom

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Výhovorky slovenských šoférov nepoznajú hranice.

Porušovanie pravidiel cestnej premávky patrí na Slovensku medzi národné športy. Hokej či futbal sa môžu schovať, pretože naši vodiči najradšej šoférujú pod vplyvom alkoholu, alebo sa im pravidelne zasekne topánka na plyne a odrazu nedokážu svoje auto spomaliť.

Rovnaký expert zrejme sedel aj za volantom SUV, ktoré policajti zachytili na úseku medzi Bernolákovom a Novou Dedinkou.

Aj keď mimo obce na našich cestách platí najvyššia povolená rýchlosť 90 kilometrov za hodinu, tento Slovák si zákon vyložil svojsky. Šliapol na plyn a po ceste sa rútil viac ako 150 km/h, čo policajti samozrejme nemohli nechať bez potrestania.

Keď muža napokon zastavili a spýtali sa ho, či si je svojho priestupku vedomý, on len skonštatoval, že sa bál. Vraj mal pocit, že ho niekto prenasleduje, a tak šliapol na plyn a snažil sa neznámym ľuďom utiecť.

Vyšlo ho to draho, keďže policajti na výhovorku nezareagovali a rovno mu uložili pokutu vo výške 800 €. Chceli by sme vidieť, ako potom kamarátov vysvetľoval, ako sa chcel z platenia pokuty vyvliecť.

Domov
Zdieľať
Diskusia