Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. januára 2019, 15:39
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

„Sú to také veci, že sa vám postaví na tlačovke.“ Z Andreja Danka si opäť uťahuje celý slovenský internet

ZAUJÍMAVOSTI ANDREJ DANKO
Uložiť Uložené

Náš šéf parlamentu sa ocitol vo vtipnej kompilácii.

Obľúbená facebooková stránka Zomri dokáže pravidelne trafiť klinec po hlavičke. Zvládla to aj tentoraz, keď si ako cieľ vybrala Andreja Danka.

O súčasnom predsedovi parlamentu ti zrejme nemusíme dlho rozprávať, určite si ho pamätáš z čias, keď bozkával svoje kapitánske výložky, stihol literárne spracovať niekoľko kníh do svojej rigoróznej práce, alebo najnovšie označil poslankyňu parlamentu za „cigánočku“.

Danko v minulosti okrem svojich škandálov Slovákov zabával aj vtipnými hlodmi z tlačoviek a televíznych relácií. Občas zdanlivo zažíva komplikácie pri tvorení koherentných viet, a tak sa na Zomri objavilo video, v ktorom nahrávky šéfa parlamentu sledujú postavy z notoricky známeho seriálu Major Zeman.

Danko v zostrihanom zázname rozprával o tom, ako si všetko užíva a cíti sa dobre, na čo postavy trefne reagujú. Vraj ak sa na Danka človek vrhne s emóciami, tak veľmi rýchlo pohorí, pretože je to údajne prípad pre psychológa, zaznie v miestnosti, kde sa v seriáli zostrihané prejavy nášho politika premietajú.

Odporúčané
KVÍZ: Pamätáš si na legendárne hlášky Andreja Danka a vieš, na čo nimi reagoval? KVÍZ: Pamätáš si na legendárne hlášky Andreja Danka a vieš, na čo nimi reagoval? 12. augusta 2020, 20:55

O úspechu diela zatiaľ svedčí viac ako 3-tisíc lajkov a 2-tisíc zdieľaní, takže keby si potreboval vyrobiť virálny príspevok, chalanmi zo Zomri sa môžeš inšpirovať.

Domov
Zdieľať
Diskusia