Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. januára 2019, 11:07
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Kamionista vyhral v lotérii takmer 300 miliónov dolárov a okamžite podal výpoveď. Vykrikoval, ako už nikdy nebude pracovať

ZAUJÍMAVOSTI JACKPOT
Uložiť Uložené

Šťastie sa tentoraz usmialo na sympatického kamionistu.

Keby si sa dnes dozvedel, že si vyhral jackpot v lotérii a budeš o 298 miliónov dolárov bohatší, ako by si zareagoval? Sympatický kamionista David Johnson z newyorského Brooklynu sa zachoval tak, ako väčšina z nás, a keď si ho šiel pred pár dňami prebrať, všetkým prítomným médiám veľavravne povedal, že okamžite podáva výpoveď a už nikdy nebude pracovať.

Do lotérie sa pritom zapojil už 26. decembra, ale svoj tiket si zašiel nechať overiť až nedávno, pretože sa dozvedel, že víťazný žreb by mal pochádzať z benzínky oproti jeho práci, kde si ho kupoval aj on. A šťastena sa naňho naozaj usmiala. 

Jackpot presahujúci 298 miliónov dolárov sa zapísal ako druhý najvyšší v histórii New York Lottery, z ktorej tržieb niekoľko percent neustále putuje do vzdelávania. Nanešťastie, David si nebude môcť užiť všetkých 298 miliónov, pretože si radšej zvolil možnosť okamžitého vyplatenia výhry. Domov preto odchádzal bohatší o 114 miliónov dolárov.

Odporúčané
Vďaka hre milionárom. Mladík zo Slovenska vyhral 1 298 286 € Vďaka hre milionárom. Mladík zo Slovenska vyhral 1 298 286 € 23. februára 2021, 12:42

Pred kamerami si svoju výhru patrične užíval. Odkázal im, že okamžite podáva výpoveď a zažíva neuveriteľné pocity až do takej miery, až od radosti nevie ani len dojesť svoj obed.

Osud kamionistu nebol v minulosti jednoduchý. Do Spojených štátov amerických sa prisťahoval ako 16-ročný chlapec z Jamajky a musel sa postupom času vypracovať, aby mohol viesť solídny život. Po výhre jackpotu už však žiadnu prácu nebude potrebovať.

Domov
Zdieľať
Diskusia