Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti Niké. 
23. februára 2021, 12:42
Čas čítania 1:48
Sponzorovaný obsah

Vďaka hre milionárom. Mladík zo Slovenska vyhral 1 298 286 €

NEWS JACKPOT SLOVENSKO
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Keď videl túto sumu na účte, myslel si, že ide o chybu.

Svet hier od Niké je v prvom rade o zábave. Zábavu však môžeš premeniť aj na megalomanské výhry. Každý deň je totiž v hre denný Jackpot, ale aj Mega Jackpot. Tomu sa momentálne teší muž zo Slovenska. Aké sú jeho pocity z výhry?

„Náš Mega Jackpot dlho odolával. Naposledy padol ešte vlani v septembri. Odvtedy vystúpil až do závratnej výšky. Napokon ho pokoril jeden z hráčov, ktorý si ukoristil úlovok 1 298 286,15 €! Je to historicky najvyššia jackpotová výhra na Slovensku. Výhercovi gratulujeme,“ prezradil Martin Tibenský, riaditeľ pre stratégiu a rozvoj v stávkovej spoločnosti Niké.

muž, šťastn ýmuž, tancujúci muži, muž na ulici
Zdroj: Andre Hunter, Unsplash

Šťastie praje odvážnym

Novým milionárom sa stal mladík, ktorému prialo poriadne kusisko šťastia. „Je to niečo neuveriteľné, neopísateľné. Stále tomu nemôžem uveriť,“ prezradil pre Niké s roztraseným hlasom výherca. Samozrejme, pýtali sme sa ho aj na recept ako vyhrať takúto sumu. „Hrám jackpotovú hru Dragon´s Luck, ktorá je úplne iná, ako hry, ktoré som hral doposiaľ. Páči sa mi grafika i princíp. Sú tam rôzne kombinácie. Napokon aj s prispením šťastia sa teraz nesmierne teším.“ 

Zaskočilo ho viacero čísel na účte

V osudný večer mal jasný cieľ – chcel pokoriť denný Jackpot. Zrazu mu však začala obrazovka blikať. „Myslel som si, že som vyhral denný Jackpot. Lenže, na účte mi pribudlo oveľa viac čísel ako som predpokladal. Odhlásil som sa. Prihlásil nanovo, či je to pravda. Keďže tie čísla tam zostali, potreboval som to rozdýchať. Šiel som sa prejsť, zapálil som si cigaretu a rozmýšľal, čo sa udialo. Je to neopísateľný pocit, už len vysloviť túto sumu je veľmi ťažké.“

muž, šťastný muž, muž s notebookom, mladík, chlap
Zdroj: Oleg Ivanov, Unsplash

Teší sa celá rodina

Prednedávnom riešil s partnerkou spoločný príbytok. Obaja totiž ešte bývajú pri svojich rodičoch. Časť z výhry teda určite pôjde na spoločné bývanie. „Chceme si s partnerkou kúpiť byt. Určite pomôžem bratovi splatiť hypotéku. Chcem pomôcť rodičom. Celý život pracovali, tak nech si teraz užijú. A čo ďalej, neviem. Je to veľmi čerstvé, musím si usporiadať myšlienky,“ dodal.

A na otázku, či šťastné dni nechce pretaviť v ďalší úspech, hoc aj pokorením ďalšieho Mega Jackpotu, ktorý je opäť v krásnej výške viac než 500-tisíc eur, odpovedal diplomaticky: „Ja som hráč, na druhej strane treba dopriať aj ďalším.“

V hre je znova viac ako 500-tisíc eur

Zabav sa aj vy vo Svete hier od Niké. Čakajú ťa graficky perfektne spracované hry, ktoré ešte viac umocnia zážitok z hrania. Ak ti bude priať šťastie, zábava sa môže zmeniť na poriadny úlovok. K dispozícii máš takmer tridsiatku jackpotových hier. Každý deň si tak v hre o denné Jackpoty. No ak ťa lákajú veľké výhry, potom je tu nadupaný Mega Jackpot. Hoci cez víkend padol, už teraz je v hre ďalších viac než 500 000 €. Tvoja šanca na výhru je pritom obrovská, padnúť totiž môže kedykoľvek. 

niké
Zdroj: Niké

Zabávať sa vo Svete hier môže každý registrovaný hráč. Ak ním ešte nie si, zaregistruj sa. Na rozbeh ti Niké dá 50 spinov úplne zadarmo.

Chcem hrať
Domov
Zdieľať
Diskusia