Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
5. januára 2019, 15:26
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Margot Robbie prezradila skutočný dôvod, prečo sa ako Harley Quinn nerada vyzlieka

Margot Robbie prezradila skutočný dôvod, prečo sa ako Harley Quinn nerada vyzlieka
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY MARGOT ROBBIE
Uložiť Uložené

Biela pokožka, množstvo tetovaní aj scéna s chemikáliami. Margot to pri natáčaní Suicide Squad občas vôbec nemala jednoduché.

Iba začiatkom minulého mesiaca sme ti priniesli článok o kráske Margot Robbie, ktorá si zaspomínala na natáčanie skvelého Vlka z Wall Street a prezradila, že vznik jednej konkrétnej scény bol pre ňu nesmierne náročný a zahanbujúci. V malej miestnosti plnej chlapov musela totiž dlhých 17 hodín predstierať, že sa obchytkáva, čo určite nebolo jednoduché.

Nakoniec ale priznala, že na prácu pod taktovkou uznávaného režiséra Martina Scorseseho spomína s veľkou radosťou. Snímka The Wolf of Wall Street však nebola jedinou, pri natáčaní ktorej sa známa herečka necítila vždy iba príjemne. Ako uviedla v nedávnom rozhovore, išlo o komiksovku Suicide Squad, a to konkrétne o postavu samotnej Harley Quinn:

Úprimne, pre mňa, teda aspoň v úlohe Harley, ktorá má bielu pokožku a milión tetovaní, platí, že čím viac zo svojho tela odhaľujem, tým dlhšie som v maskérni. Pri natáčaní scén bez bundy to bolo dokonca ešte o 20 minút viac ako obvykle.

Margot Robbie prezradila skutočný dôvod, prečo sa ako Harley Quinn nerada vyzlieka
Zdroj: Warner Bros.

Ako už asi tušíš, odhaľovanie pre samotnú Margot Robbie problém nie je. No pokiaľ ide o Harley Quinn, malo to svoje nevýhody. Jej postava v Suicide Squad nosila často veľmi krátke šortky a celkovo nebola príliš zahalená, takže kvôli bielej pokožke jej postavy a množstve tetovaní musela tráviť v maskérni poriadne dlhý čas.

Odporúčané
11 najlepších outfitov Margot Robbie. Nie je len Barbie, ale aj sexi kráľovnou vintage modelov na červenom koberci 11 najlepších outfitov Margot Robbie. Nie je len Barbie, ale aj sexi kráľovnou vintage modelov na červenom koberci 27. marca 2024, 11:00

Margot sa ešte dávnejšie vyjadrila, že sa jej v parochni a outfite Harley Quinn dokonca ťažšie natáčali akčné scény. A veľmi tomu nepomohli ani zlaté náramky s ostňami, ktorými sa nechtiac často bodala. Tou najťažšou scénou, akú kedy natočila, bola však podľa jej slov scéna s chemikáliami.

Herečka priznala, že sa jej veľmi ťažko dýchalo a dusila sa, pričom pri natáčaní scén pod hladinou sa jej tá farebná tekutina dostávala do uší aj nosa. Taktiež nebola vôbec schopná otvoriť oči. Keď sa jej to aj podarilo, nevidela nič iné než bielu. Snáď teda natáčanie nadchádzajúcej komiksovky Birds of Prey prebehne o čosi hladšie.

Tá dostala R-kový rating a okrem Harley v podaní Margot sa v nej objaví aj Huntress (Mary Elizabeth Winstead) či Black Canary (Jurnee Smollett-Bell). Hlavným záporákom bude Black Mask (Ewan McGregor). Za réžiou stojí Cathy Yan a premiéra snímke je naplánovaná na 5. júna (červen) 2020.

Domov
Zdieľať
Diskusia