Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. decembra 2018, 20:43
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Muž sa na rande celý čas hral s mobilom, tak mu ho baba hodila do horúceho jedla a odišla preč

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Nabudúce si na taktiku slečny spomeň, keď sa tvoji kamaráti budú hrať s mobilmi.

 

Dnes si už nevieme predstaviť večer v bare či klube s priateľmi bez toho, aby sme v rukách nemali svoje telefóny. Aj keď trávime čas s našimi najbližšími, často si ho krátime pomocou smartfónov. Nie je na tom nič zlé, ak sa vieš ovládať a do displeja nepozeráš neustále.

V jednom z najväčších čínskych miest Čchung-čching však jedna dievčina stratila trpezlivosť so svojím mužom, keď si zašli na rande do reštaurácie. Mali pred sebou niekoľko chodov a rôznych dobrôt, pričom si jedlo mohli naberať aj z horúcej nádoby uprostred stola. Udržiavajú pokrmy stále teplé, takže sa nemusíš obávať, že by ti jedlo vychladlo.

Čašníci neboli pripravení na to, že onedlho budú z horúcej nádoby vyťahovať smartfón. Muž sa na veľmi nekvalitnom videu hral s mobilom, čo dievčinu nahnevalo natoľko, že sa v jednej chvíli postavila a začala mu dohovárať.

Očividne ju nijak výraznejšie neregistroval, alebo ju len ignoroval, a tak mu mobil náhle chytila a hodila do horúceho jedla. Následne odišla preč a na videu uvidíš, ako ho z nádoby vyberal.

Na internete sa ľudia vedia dokonale vcítiť do kože dievčiny, ktorá sa prišla na večeru porozprávať, nie pozerať na muža s mobilom v ruke. Objavili sa aj názory, že video je falošné a celá situácia bola dopredu dohodnutá.

Domov
Zdieľať
Diskusia