Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. decembra 2018, 15:23
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Aký je rozdiel medzi dobrou frajerkou a McGregorom a čo sa stane s vozíčkarom, keď si zlomí ruku?

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

V štrnástom pokračovaní Debilných vtipov si to rozdali Jaro Abaffy a Stano Staško.

V druhej polovici roka 2018 rozbehli chalani zo Silných rečí nový projekt, v rámci ktorého chceli baviť ľudí aj mimo klasických stand-up vystúpení. Koncept Debilných vtipov je pritom úplne jednoduchý, no zároveň veľmi efektívny a teší  sa obrovskej pozornosti. Všetky diely postupne prekonávajú hranicu 100-tisíc zhliadnutí a inak tomu nebude ani v tomto prípade. 

Vždy si oproti sebe sadnú dvaja komici s vopred pripravenými vtipmi. Tie sú najčastejšie zostavené autormi tak, aby boli inovátorské a nehľadí sa pri nich na inteligenčný kvocient. Taktiež platí, že v tomto prípade neexistujú žiadne hranice.

Cieľom je, samozrejme, rozosmiať súpera pri každej príležitosti. Už tradične sa chalani nerozosmievajú len samotnými vtipmi, ale aj komentármi a poznámkami. Opäť sme sa dočkali vydareného dielu, v ktorom si oproti sebe sadli Jaro Abaffy a Stano Staško.

Domov
Zdieľať
Diskusia