Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. decembra 2018, 16:13
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Čo ukázal prvý trailer pre Spider-Man: Far From Home a čím nás prekvapila postava Jakea Gyllenhaala?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Účastníci brazílskeho Comic-Conu mali tú česť vidieť upútavku k novému Spider-Manovi ešte pred jej zverejnením na internete.

Zdroj portálu Collider fanúšikom prisľúbil, že sa traileru pre nového Spider-Mana dočkajú už minulý víkend. Áno, išlo síce o pravdivú informáciu, no bohužiaľ si tento debut mohli vychutnať iba účastníci brazílskeho Comic-Conu.

My ostatní si ale na prvú ukážku budeme musieť ešte chvíľu počkať. Už teraz však k tebe prichádzame s ďalším množstvom noviniek a spoločne sa pozrieme aj na to, čo v očakávanom traileri vlastne uvidíme.

V nižšie priložených videách môžeš pozorovať, ako si dav na Comic-Cone užíval prítomnosť mladého Toma Hollanda alias Spider-Mana a predpokladaného zloducha Mysteria, a teda Jakea Gyllenhaala. Ich účasť na Comic-Cone nebola vopred oznámená, a preto dav fanúšikov skutočne šalel.

Tom Holland prezradil, že Peter Parker/Spider-Man spojí svoje sily s Mysteriom (Jake Gyllenhaal) v boji proti skupine zloduchov známych pod názvom The Elementals.

Mysterio by sa teda nemal postaviť do role zloducha a Spider-Manovho nepriateľa, ale naopak bude jeho spolubojovníkom. The Elementals sa prvýkrát objavili v komiksoch z roku 1974. Išlo o akési kvarteto nesmrteľných bytostí neznámeho pôvodu, skladajúcich sa zo štyroch elementov. Hydron (vodstvo), Magnum (zem), Hellfire (oheň) a Zephyr (vzduch).

Hollandove slová v rozhovore pre portál Omelette potvrdzuje aj Jake Gyllenhaal. Podľa jeho tvrdenia vie Mysterio o spomínaných The Elementals naozaj veľa, a preto ho Nick Fury požiada o jeho pomoc. Týmto spôsobom sa nakoniec Mysterio dostáva k Spider-Manovi. Portál IGN o v traileri predstavenom záporákovi hovorí ako o Hydro-Manovi.

Spider-Man: Far From Home však okrem akcie pripraví miesto aj na romantiku. A možno sa budeš čudovať, koho by sa mohla táto romantická linka vlastne týkať. Známy portál ScreenRant publikoval celý jeden článok zameraný na vzťah pravej ruky Tonyho Starka Happyho a Spider-Manovej tety May.

A čo na to synovec Peter Parker? Jeho reakciu by sme vraj mohli opísať ako niečo medzi rozčarovaním až zhnusením.

Prvý trailer prezentovaný na Comic-Cone mal dokonca odhaliť jednu scénu, v ktorej táto dvojica medzi sebou flirtuje. Nie že by podobná vsuvka nejak zásadne menila kľúčové dianie, ale na Happyho v pozícii muža snažiaceho sa o flirtovanie sa celkom tešíme.

Čo ďalšieho v traileri šťastlivci z Comic-Conu videli? Upútavka sa mala údajne zameriavať len na univerzum so Spider-Manom a vôbec nespomínať udalosti z Infinity War (veď niečo také sme samozrejme ani nečakali). Záverom traileru sa ale divákom malo dostať pohľadu na Jakea Gyllenhaala a jeho obleku Mysteria (zatiaľ bez helmy).

Očakávať však údajne môžeme aj vývoj vo vzťahu Petera Parkera a Michelle Jones (Zendaya). Na túto dvojicu sme si letmo posvietili aj v jednom z našich článkov, kde môžeš už na prvý pohľad poznať, že chémia medzi mladou dvojkou jednoducho funguje.

Podľa Stevena Weintrauba z portálu Collider sa trailer niesol v podobne ľahkom a zábavnom duchu, aký sme mohli badať už v Homecomingu. Okrem spomínaného záberu na Mysteria a flirtovacej scény medzi Happym a May sa pozrieme aj na Petera a jeho triedu cestujúcu do Európy.

Na tento výlet si Peter nezobral svoj oblek Spider-Mana, čo bude neskôr podľa výpovedí účastníkov Comic-Conu ľutovať. Petera má ďalej navštíviť Fury a odovzdať mu určitú uniformu (možno pôjde o takzvaný stealth suit – pozri nižšie).

Z dávnejšie potvrdených informácií vieme, že Nick Fury a agentka Maria Hill zohrajú vo Far From Home svoju rolu. Pokiaľ mal teda Fury priniesť Peterovi v traileri určitý oblek, je viac než pravdepodobné, že pôjde práve o vyššie priložený stealth suit.

Na záver prikladáme zábavné video zdielané Tomom Hollandom, pri ktorom prichytil svojho hereckého kolegu Jakea Gyllenhaala, ako sa hrá sa na Spider-Mana.

Šialenstvo, ktorého by sa azda každý

z nás veľmi rád zúčastnil – Comic Con Experience 2018

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Thought I’d post this again. Can’t get over this weekend. @harryholland64 @hazosterfield @lauraharrier #brazil

Príspevok, ktorý zdieľa (@tomholland2013),

Premiéra nového Spider-Mana je naplánovaná 4. júla (červenec) 2019, no ešte predtým budeme môcť vidieť Captain Marvel a Avengers: Endgame. Traileru k Spider-Manovi by sme sa podľa niektorých zdrojov mohli dočkať koncom ďalšieho víkendu. Túto informáciu síce potvrdiť nevieme, ale veríme, že Marvel pustí očakávanú upútavku do obehu už čoskoro.

Domov
Zdieľať
Diskusia