Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. novembra 2018, 23:33
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Vtipné ohrievače na nos sa stali novým zimným hitom. Nenechaj dôležitú časť svojho tela odmrznúť

ZAUJÍMAVOSTI TVÁR
Uložiť Uložené

Zabudni na čiapky či šály, chrániť treba svoj nos.

Teploty zostávajú v zime často pod nulou, čo nás núti nasadiť si rukavice, teplú bundu a čiapku. Snažíme sa pomocou oblečenia ochrániť jednotlivé časti svojho tela, ale až spoločnosť Nose Warmer Company si uvedomila, že si zanedbávame nosy.

Aj keď si doteraz zrejme o ohrievačoch nosa nikdy nepočul, v posledných dvoch mesiacoch sa stali veľkým hitom na internete aj mimo neho.

Už len samotné produktové fotografie mužov, žien či párov s nasadenými štrikovanými ohrievačmi na nosoch vyzerajú natoľko vtipne a bizarne, že človek investuje pár eur, aby sa mohol s kamarátmi dobre pozabávať.

Spoločnosť Nose Warmer Company pritom začínala ako podnikateľský projekt jedinej ženy. Zistila, že jej v zime býva na nos chladno, a tak si uštrikovala prvý ohrievač. Ľudia v jej okolí zareagovali na výrobok pozitívne, a tak ho začala vyrábať vo väčšom až momentálne prijíma stovky a tisícky objednávok mesačne od ľudí z celého sveta.

Ak vyznávaš špecifický štýl, je vysoko pravdepodobné, že si v katalógu všemožných ohrievačov nosa nájdeš aj ten svoj obľúbený. Spoločnosť ho vyrába v najrôznejších farbách a vzoroch, takže si s ním môžeš zladiť pokojne aj celý outfit.

Ani cena za vtipný doplnok nie je tragická, pretože stojí 8,8 dolára. Stačí si odpustiť dve či tri pivká a tvoj nos môže zostať po celú zimu v teple.

Späť
Zdieľať
Diskusia