Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. novembra 2018, 12:32
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Internet sa smeje z kriminálnika s nezvyčajne obrovským krkom. Viac než 100-tisíc ľudí komentovalo vtipné slovné hračky

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Charles sa snažil predávať drogy, ale teraz je z neho internetová hviezda.

Lokálne americké policajné oddelenia majú často založené stránky na Facebooku či Twitteri, kde informujú obyvateľov o tom, čo sa v regióne momentálne deje. Floridskí policajti z oddelenia Escambia County Sheriff’s Office minulý týždeň úspešne chytili a zatkli kriminálnika Charlesa Diona McDowella.

Muž bol zadržaný s drogami, pričom okrem samotných narkotík mu policajti našli aj nástroje na ich výrobu. McDowell pri kontrole spanikáril a pokúsil sa mužom zákona ujsť, čo sa mu nepodarilo.

Skončil preto v policajnej cele a na krku má obvinenie z prechovávania metamfetamínu a kokaínu s úmyslom drogy predávať a vyrábať. Momentálne ho policajti zadržiavajú, pričom kaucia bola stanovená na 57-tisíc dolárov.

Policajti klasicky zločinca odfotili a fotku rovno pridali na Facebook, aby sa pochválili úspešnou akciou. Užívateľov však samotná akcia nezaujímala. Všetci si hneď všimli, že Charles má neobyčajne obrovský krk.

Ako sa dalo čakať, vo viac ako 120-tisíc komentároch pod príspevkom sa roztrhlo vrece s vtipnými poznámkami o krku, ktoré po preklade do slovenčiny nedávajú veľký zmysel, pretože ide o slovné hračky v angličtine.

Ľudia upozorňovali, aby si policajti na muža dávali pozor, pretože jeho krk je možno ešte stále na úteku. Navrhovali mu, nech začne časti krku predávať agentúram ako reklamný priestor.

Ak sa už našiel niekto, kto zločinca obraňoval, tak kritiku výsmechu zakončil so slovami „Necks time it could be you,“ čiže vložil anglické slovo krk, teda „neck“, do slova „next“.

Nikto zatiaľ nezistil, čo mužovi spôsobilo neprirodzene veľký krk, ale McDowell zrejme tak skoro na reakciu internetu nezabudne. Nezapíše sa do histórie ako najatraktívnejší väzeň vôbec, avšak aj negatívna popularita je popularita.






Domov
Zdieľať
Diskusia