Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. septembra 2018, 14:54
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Nahral Deadpoola na Facebook, ilegálne ho videlo 6 miliónov ľudí a teraz zrejme pôjde do väzenia

FILMY A SERIÁLY FACEBOOK VÄZENIE
Uložiť Uložené

Za obyčajný film si pravdepodobne bude musieť posedieť vo väznici.

Mladík Trevon Franklin mal minulý rok pocit, že objavil Ameriku. Nevedno ako, ale po preštudovaní zákonov nadobudol dojem, že ilegálne je iba predávanie či vytváranie kópií filmov. Vo svojom výklade práva našiel veľkú legislatívnu medzeru, a tak si na Facebooku vytvoril stránku Bootleg Movies a začal tam pridávať celé filmy.

Objavil sa tam aj film Deadpool, ktorý napokon poslúžil ako začiatok konca kalifornského génia. Trevon síce umožnil viac ako 6 miliónom ľudí pozrieť si Deadpoola bez toho, aby museli zaplatiť čo i len dolár a ešte aj priamo v pohodlí Facebooku, lenže onedlho mu na dvere zaklopali policajti.

Už minulý rok v júni bol zatknutý a obvinený z nedovoleného šírenia materiálu, na ktorý sa vzťahujú autorské práva. Napokon sa v máji tohto roku rozhodol s prokurátorom spolupracovať a uznal svoju vinu výmenou za odporúčanie nižšieho trestu.

Napriek všetkému prokurátor odporučil súdu, aby Trevona poslal do väzenia na 6 mesiacov a následne ho po prepustení rok monitoroval. Trevon si pritom hrob vykopal sám, pretože keď mu na stránke užívatelia písali, aby obsah zmazal, on im ochotne vysvetľoval, že nikdy nepôjde do väzenia, keďže si naštudoval zákon.

Odporúčané
Na „samotke“ strávil vyše 13 000 dní – viac ako polovicu života. Chcel znásilniť a dobodať dozorcu Na „samotke“ strávil vyše 13 000 dní – viac ako polovicu života. Chcel znásilniť a dobodať dozorcu 31. októbra 2023, 9:30

Viacero podobných vulgárnych komentárov aj vytvorenie samotnej skupiny, kam chcel v budúcnosti pridávať oveľa viac filmov, ho napokon stáli iba podmienečný trest. Ak sa sudca nezľutuje, tak si Trevon za Deadpoola posedí na šesť mesiacov za mrežami.

 


Domov
Zdieľať
Diskusia