Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. septembra 2018, 20:07
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kali sa opäť lúči. Tentokrát s úspešným festivalovým letom 2018

HUDBA KALI
Uložiť Uložené

Kali má za sebou doslova vypredané leto, počas ktorého sa mu podarilo naplniť každý festival, na ktorom vystupoval.

Kali síce tvrdí, že jeho kariéra je už pomaly na konci, no v skutočnosti máme možnosť vidieť, že zažíva pravdepodobne najlepšie obdobie kariéry. Počas festivalovej sezóny sa na jeho vystúpenia prišli pozrieť desaťtisíce fanúšikov, ktorí sa však podľa všetkého budú musieť zmieriť s prípadným ukončením v budúcom roku. Nechajme sa však ešte prekvapiť. 

Dnes sme sa dočkali novej skladby s názvom Dovi, Dopo, ktorá na rozdiel od väčšiny predošlých singlov pravdepodobne nepochádza z povestného USB kľúča, kde Kali skrýva neuverejnené skladby z posledných rokov. 

Novinka je hlavne o tom, čo autor zažil počas aktuálneho leta na koncertoch pod holým nebom a dozvedáme sa aj zopár zaujímavostí, ktoré si však radšej nájdi v texte sám. Už tradične sme sa dočkali aj videoklipu z dielne Aroganta a hudobnú produkciu doplnil Mad Skill. A tu je výsledok. 

Domov
Zdieľať
Diskusia