Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. septembra 2018 o 13:41
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Luxusný byt z Päťdesiat odtieňov sivej je na predaj. Čo všetko nájdete v jeho výbave?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ak máte náhodou bokom našetrených približne 11 miliónov dolárov, môže byť hniezdo lásky Christiana Greya práve vaše.

Filmová séria Fifty Shades si u kritikov nikdy nevyslúžila veľmi pozitívne ohlasy a slová chvály by ste na ňu pravdepodobne nepočuli ani zo strany náročnejších filmových nadšencov. Základňu fanúšikov si ale erotická trilógia predsa len našla.

Pokiaľ patrí príbeh z pera autorky E. L. James medzi vaše obľúbené, zrejme vás zaujme informácia, že byt charizmatického podnikateľa Christiana Greya sa stal dostupný aj pre bežné publikum. Teda v prípade, že máte na to, aby ste za neho zaplatili 11,5 milióna dolárov.

Luxusný byt z Päťdesiat odtieňov sivej je na predaj. Čo všetko nájdete v jeho výbave?
Zdroj: Universal Pictures

Čo zakúpením luxusných priestorov získate? Určite môžete počítať napríklad s tromi spálňami a kúpeľňami, priestrannou obývačkou, modernou kuchyňou či prístupom do bytu prostredníctvom súkromného výťahu.

Escala building, v ktorej sa byt nachádza, ďalej ponúka rozľahlý bazén, kúpele, fitness centrum, kino, priestory na cvičenie jogy a jedáleň. Pri vstupe do budovy vás bude navyše s úsmevom vítať vrátnik.

Najväčším nedostatkom je azda len absencia takzvanej "red room". Miestnosti, kde filmový aj knižný Christian Grey zažil so svojou partnerkou Anastasiou množstvo odviazanej sexuálnej zábavy.
Domov
Zdieľať
Diskusia