Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. augusta 2018, 20:33
Čas čítania 0:00
Lucia Čakyová

Emily Ratajkowski sa objavila na titulke magazínu Paper. Kráska si na vydarených snímkach vychutnáva kúpeľ vo vani

REFRESHER EMILY RATAJKOWSKI
Uložiť Uložené

Modelke to na najnovších fotografiách naozaj pristane.

Americkú krásku s poľskými koreňmi na našej stránke nemusíme nijako extra predstavovať. Okolo jej osoby sa stále niečo deje a my o nej veľmi radi píšeme. Emily Ratajkowski nás tentokrát potešila vydarenými fotografiami, ktoré sa objavili v najnovšom čísle magazínu PAPER. Konkrétne ide o ich nové vydanie People.

Zaujímavosťou je, že o fotografie sa postaral známy model Jordan Barret. Musíme podotknúť, že Jordan nie je profesionálny fotograf a toto fotenie bolo jeho úplne prvé. Myslíme, že sa mu celkom vydarilo, však?

Emily na záberoch pózuje v nádherných kúskoch od značiek Valentino, Max Mara alebo Schiaparelli. Objavuje sa na terase newyorského hotela, kúpe sa vo vani alebo sa venuje hraniu kariet.

Fotografie dopĺňa zaujímavé interview. Modelka, herečka a návrhárka v jednej osobe sa rozhovorila o viacerých témach. Nevynechala účasť v úspešnom videoklipe Blurred Lines, ktorý bol zlomový pre jej kariéru. Ďalej porozprávala o svojej kreatívnej stránke bytosti, feminizme, svojom kontroverznom profile Instagrame, na ktorom, ako iste viete, nešetrí sexi fotkami. Ak si chcete prečítať celý rozhovor, neváhajte kliknúť na stránku magazínu.

Emily s autorom fotografií Jordanom Barrettom

Niečo málo zo zákulisia

Domov
Zdieľať
Diskusia