Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. augusta 2018, 12:09
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Hľadá sa outsider!

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Máme tu ďalšiu sympatickú iniciatívu od Telekomu. Na svoje si prídu všetci milovníci štvornohých miláčikov a neobmedzených dát.

Dostali sme echo, že vo viacerých mestách po Slovensku sa objavili vylepené plagáty “HĽADÁ SA OUTSIDER”, ktoré pripomínajú pátranie po stratenom psovi. Keďže máme k štvornohým miláčikom veľmi blízky vzťah,  vybrali sme sa bližšie pozrieť, čo je za tým. 

Zistili sme, že nejde o celoplošné hľadanie psíka menom Outsider, takže nám veľmi odľahlo a aspoň ti môžeme predstaviť novú aktivitu Telekomu, ktorá nadväzuje na zaujímavú kampaň s Bekimom. 

Hľadá sa outsider!

V podarenom spote operátor ukázal svojský pohľad na význam slova outsider. Doteraz si si možno myslel, že ide o človeka, ktorý si nevie nájsť kamarátov, resp. je zo skupiny vytláčaný, no opak je pravdou. Podľa Telekomu sa správny outsider baví vonku, kde sa mu práve hodia mobilné dáta do najrýchlejšej 4G siete.

Bekim v reklame navštívil útulok a vyvenčil psíky po svojom. Alebo teda oni skôr oni vyvenčili jeho. Veď posúďte sami. 

 

Príspevok, ktorý zdieľa bekimko (@bekimko),

S myšlienkou kampane Outsider sa venčí vznikla aktivita Outsider Psa venčí na motiváciu ľudí vybehnúť von, stať sa outsidermi podľa novej definície operátora a vyvenčiť pritom štvornohých chlpáčov. Za odmenu dostaneš neobmedzené dáta na 24 hodín a hafan chutné granule, takže úplný win-win.

Telekom sa rozhodol v rámci kampane aktivitou podporiť práve menšie regionálne útulky a povedomie o nich. Vo veľkých mestách totiž ľudia venčia útulkáčov pravidelne, ale aj tí z menších útulkov chcú von. Veď práve možno po takomto venčení si nájdu nový domov.

  

My sme navštívili Matejovce nad Hornádom, kde Hanka natretá ochranným faktorom 3000 povenčila hafana a získala jednodňové-dátové prázdniny. Okrem útulku Šťastný psík v Matejovciach nad Hornádom sa do tejto super aktivity môžeš zapojiť návštevou útulku Túlavá labka v Banskej Štiavnici, OZ Ňufáčik pri Námestove, skalickom útulku a ešte aj v Piešťanoch.

Nebuď lenivý a vyber sa von do útulkov aj ty. Získaš mobilné dáta od Telekomu a hlavne podporíš dobrú vec. 

Domov
Zdieľať
Diskusia