Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júla 2018, 16:18
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Serena Williams mala náhlu chuť na talianske jedlo, tak ju manžel zobral do Talianska na spontánny výlet v Benátkach

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Manžela ako má Serena by chcela nejedna žena.

Manželstvo zvyčajne býva plné dobrodružstiev. Raz človek zažíva tie najkrajšie chvíle svojho života a inokedy vedia hádky narušiť sladké spolunažívanie. Určite podobné pocity poznajú aj Alexis Ohanian a Serena Williams, ktorých svadba pred koncom roku 2017 vyvolala v médiách obrovský záujem. Manželský pár si zrejme nažíva spokojne a nasvedčuje tomu aj krátky príbeh z uplynulého víkendu.

Alexis na svojom Instagrame zdieľal zopár fotografií, pričom pod prvou zanechal odkaz o tom, ako mala Selena chuť na talianske jedlo. Namiesto varenia špagiet či objednávky pizze sa Alexis zdvihol, objednal let do Talianska a o pár hodín už večerali v nádherných Benátkach, kde Serenu zobral aj na plavbu na gondole.

Taliansko predstavuje pre manželov veľmi dôležité miesto, pretože v jednom rímskom hoteli sa v roku 2015 prvýkrát stretli a v roku 2016 tenistku budúci manžel v rovnakom hoteli aj požiadal o ruku. Aj keď obaja Taliansko milujú, do Benátok zavítali prvýkrát a Serene sa očividne páčilo ako jedlo, tak aj prostredie, pretože na Instagrame napísali, že sa do mestečka určite vrátia.

Užívatelia na sociálnych médiách okamžite zareagoval na romantické gesto so slovami, že si snáď nevedia predstaviť, ako krajšie by mohol vzťah dvoch ľudí vyzerať. Spontánnym výletom do Talianska Alexis nevyhral len srdce svojej milovanej, ale aj ľudí na internete.

Domov
Zdieľať
Diskusia