Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. júla 2018, 15:37
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Bekim sa v novej reklame pre Telekom vozí dunajskou hrádzou so psím záprahom. Vysvetľuje, že outsider je ten, kto sa nechce nudiť doma

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Nová tvár magentového operátora predstavuje ďalšiu reklamu.

Už dávnejšie sme informovali o veľkej zmene v Telekome, ktorá sa týkala novej hlavnej tváre. Tou bol dlhé roky jeden z najúspešnejších slovenských špotovcov - Peter Sagan. V marci ho vymenil známy slovenský komik, občasný raper a do veľkej miery aj motivátor Bekim, ktorému život zariadil neľahký osud. Dokázal sa s nim vyrovnať a dnes má aj napriek negatívnym prognózam blízko k tomu, aby sa opäť postavil na vlastné nohy.

Ešte pred tým si však našiel čas na novú reklamu pre obľúbeného magentového operátora, v ktorej tentokrát poukazuje na výhodnú ponuku s veľkým množstvom dát. Vďaka tomu môže tráviť vonku veľa času, keďže nie je nútený pripájať sa na WiFi. Tento čas využil na to, aby sa previezol Bratislavou a dunajskou hrádzou so psím záprahom

Cieľom reklamy je tiež vtipne poukázať na slovo outsider a vysvetliť ho iným spôsobom. V tomto prípade si outsider vtedy, keď si užívaš zábavu vonku a nechceš byť viazaný ku stoličke, kde chytáš bezdrotovú sieť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia