Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
23. mája 2018, 20:07
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Vyskúšali sme najlepšie veganské reštaurácie v Prahe

GASTRO TIPY A TRIKY
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

České hlavné mesto je gastronomickým rajom a my sme v novom videu dokázali, že to platí aj pre vegetariánov a vegánov.

Už niekoľko rokov funguje aj na Slovensku a v Česku trend výrazne zdravšieho stravovania, ktoré sa v mnohých prípadoch týka aj presvedčenia, že ľudia by nemali jesť mäso. Či to je alebo nie je správne, resp. etické, dnes riešiť nebudeme, skôr nás zaujímalo, aké majú vegetariáni a vegáni možnosti stravovania v takom gastronomickom raji, akým je Praha

Na základe vlastných skúseností, rebríčkov, rád najbližších a hodnotení z internetu sme zostavili zoznam tých najlepších vegánskych reštaurácii, ktoré sme následne spoločne s kamerou a moderátorkou Andreou navštívili. V našom videu sa dozvieš, aké miesta sme navštívili, a čo sa nám na nich páčilo, prípadne aj nepáčilo.

S čistým svedomím však môžeme konštatovať, že české hlavné mesto je skoro rajom pre vegánov a vegetariánov, ktorí majú možnosť pochutnať si skutočne na čomkoľvek v tejto zdravšej verzii. Od sladkých donutov, cez sviečkovú až po tradičné thajské jedlá. 

Domov
Zdieľať
Diskusia