Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. mája 2018, 1:48
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Odteraz si konečne budeš môcť na Instagrame schovať všetky príspevky od ľudí, ktorí ťa nezaujímajú, no nechceš im dať unfollow

TECH INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Nikto sa teda nebude mať dôvod uraziť a teba čaká život bez nudných, trápnych a čudných príspevkov, ktoré ťa aj tak nikdy nezaujímali.

Aj keď drvivá väčšina z nás používa Instagram každý deň a svoj profil si upravujeme podľa vlastných preferencií, občas sa dostaneme do situácie, kedy je jednoducho správne dať niekomu svoj "follow". A to aj napriek tomu, že sa úplne nestotožňujeme s obsahom, ktorý daný človek zdieľa. Samozrejme to nemusí byť nutne pravidlom a určite sa nájde veľa užívateľov sledujúcich jednoducho len ľudí, ktorí ich stopercentne zaujímajú. 

Pre tých ostatných si snáď najobľúbenejšia sociálna sieť pripravila novinku v podobe tlačitla "mute", vďaka čomu sa ti automaticky prestanú zobrazovať príspevky a stories od konkrétnych užívateľov. Otravné, trápne a otrepané fotky či videá zmiznú z tvojho dohľadu a zároveň pri tom nemusíš hneď klikať unfollow, takže sa na teba tvoj nudný kolega v práci nebude pozerať krivo. 

O tom, že si si ho zablokoval, sa totiž nedozvie. Novinka by mala byť dostupná postupne pre všetkých užívateľov v najbližších dňoch, resp. týždňoch a ty nám daj pokojne vedieť, aké príspevky ťa na Instagrame otravujú najviac, no zároveň si úplne nemôžeš dovoliť unfollow.

Odteraz si konečne budeš môcť na Instagrame schovať všetky príspevky od ľudí, ktorí ťa nezaujímajú, no nechceš im dať unfollow
Zdroj: ALICIA TATONE
Domov
Zdieľať
Diskusia