Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. apríla 2018, 17:06
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Bikiny s obráteným V sa chystajú ovládnuť nasledujúce leto. Odhaľujú oveľa viac dekoltu a obľúbili si ich aj modelky z Instagramu

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Na bikinách sa nedá pokaziť prakticky nič, takže existuje priestor len na vylepšovanie.

Pohľad na bikiny nikdy neomrzí. Na Slovensko sa po mesiacoch chladu a mínusových teplôt blížia slnečné lúče a možno aj v našich končinách zavládne nový trend. Aj keď nejde o najčerstvejšiu novinku, práve v posledných týždňoch sa do popredia dostávajú bikiny s obráteným písmenom V zakomponovaným do ich vrchnej časti.

Ako prvá prišla s bikinami V-bar na trh austrálska značka Bamba, ktorá oslovila viacero modeliek z Instagramu, aby jej pomohli produkty spropagovať. Pri pohľade na bikiny pritom človek neregistruje obrovské zmeny, ale tvar písmena V je na vrchnej časti jasne viditeľný. Značka argumentuje, že špeciálny tvar pomáha s držaním pŕs a zveľaďuje aj dekolt, pretože odhaľuje o trochu viac ako obyčajné plavky.

Bikiny sú dostupné, ak nemáš problém s nakupovaním cez internet, ale musíš vystriehnuť správnu chvíľu. Značka Bamba predáva model Vino za 50 eur, zatiaľ čo značka Missguided ponúka podobné bikiny za necelých 30 eur. Momentálne môžu byť kvôli veľkému mediálnemu záujmu vypredané, ale do leta ich určite zoženieš.

Domov
Zdieľať
Diskusia