Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. marca 2018, 12:06
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

X-Men: Dark Phoenix a The New Mutants čakajú rozsiahle dotáčky. Máme sa obávať o kvalitu?

FILMY A SERIÁLY X-MEN DARK PHOENIX
Uložiť Uložené

The New Mutants čaká prekopanie polovice filmu!

Len nedávno sme vás informovali o tom, že dvojica komiksoviek X-Men: Dark Phoenix a The New Mutants  mení svoj dátum premiéry. To môže, ale aj nemusí znamenať problémy. Podľa nových informácií však oba filmy prechádzajú veľmi výraznými pretáčkami.

 

Maisie Williams The New Mutants síce poprela, že by sa nejako výrazne prekopával celý film, avšak zdroje hovoria, že pretáčky sa týkajú oboch mutantích snímok a najviac práve The New Mutants.

Podľa webu ComicBooks sa Foxovia rozhodli posunúť premiéru Dark Phoenix po tom, čo film premietli testovaciemu publiku, avšak ten hlavný dôvod je zrejme trochu prozaickejší.

X-Men: Dark Phoenix a The New Mutants čakajú rozsiahle dotáčky. Máme sa obávať o kvalitu?
Zdroj: 20th Century Fox

Sophie Turner (predstaviteľka Jean Grey) má totiž momentálne povinnosti ohľadom poslednej série Game of Thrones, nebolo teda možné ju zapojiť do dotáčok, takže štúdio muselo premiéru snímky presunúť. Dotáčky sa majú navyše týkať len posledného aktu, pričom štúdio budú stáť na menej než 10 miliónov dolárov.

Čo sa týka The New Mutants, tvorcovia sa v dotáčkach snažia, aby bol film desivejší, rovnako však pridávajú niekoľko nových postáv (hovorí sa konkrétne o dvoch). Zdá sa, že práve The New Mutants sa zmeny dotýkajú najviac: podľa nových správ sa tvorcovia rozhodli prekopať dobrých 50% filmu.

X-Men: Dark Phoenix a The New Mutants čakajú rozsiahle dotáčky. Máme sa obávať o kvalitu?
Zdroj: 20th Century Fox

Dark Phoenix pod režijným vedením Simona Kinberga teda (zatiaľ) nevyzerá, že by mal byť v zásadných problémoch, premiéra sa skrátka odložila kvôli nedostatku času hercov. Hororový The New Mutants je ale úplne iný prípad.

Odporúčané
Dark Phoenix sa pretáčalo kvôli Skrullom. S mimozemšťanmi ich však predbehla Captain Marvel Dark Phoenix sa pretáčalo kvôli Skrullom. S mimozemšťanmi ich však predbehla Captain Marvel 13. júna 2019, 13:56

Režisér Josh Boone bol so svojím strihom evidentne spokojný, avšak Foxom sa zdal výsledok málo strašidelný. Nie je tiež tajomstvom, že The New Mutants chcú poňať výrazne odlišne než zvyšok X-Men franchise (podobne ako tomu bolo pri Deadpoolovi či Loganovi).

Pevne teda dúfame, že tvorcovia vedia, čo robia a v kine nedostaneme nesúrodý maglajz. Dark Phoenix má po novom premiéru stanovenú na 14. februára (únor) 2019 a The New Mutants sa dočkáme 2. augusta (srpen) 2019.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia