Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. marca 2018, 16:23
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Indiana Jones 5 sa začne natáčať v apríli 2019. Plánuje Spielberg ukončiť príbeh najslávnejšieho archeológa raz a navždy?

FILMY A SERIÁLY INDIANA JONES AND THE DIAL OF DESTINY STEVEN SPIELBERG
Uložiť Uložené

Steven Spielberg si natáčanie dôkladne naplánuje.

O Indiana Jonesovi sme toho už popísali hodne. Ubehlo 5 rokov, odkedy značku prevzalo Disney (Paramount má stále práva na distribúciu prvých 4 a taktiež im niečo kvapne z každého budúceho filmu), no stále sme nevideli film, ktorý bol oznámený ešte v roku 2016.

A ešte hodnú chvíľu ho neuvidíme. Steven Spielberg včera oznámil, že natáčanie piateho dielu s Harrisonom Fordom sa začne v apríli 2019. Premiéra nás teda čaká až o dva dlhé roky (presnejšie 20. júla 2020). Harrison bude mať v dobe natáčania už 77 rokov. 

A možno si klobúk na hlavu nenasadí naposledy. Bob Iger, šéf Disney, sa totiž už dávnejšie vyjadril, že päťka nebude posledným dielom série a taktiež, spoločne so Spielbergom, nechcú kultovú rolu obsadzovať. 

PS: Spielberg nám sľúbil, že Indianu na konci nezabije. A urobí dobre. 

Domov
Zdieľať
Diskusia