Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. marca 2018, 17:46
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

PewDiePie si nás zamieňa s Česko-Slovenskom. Rozdelenie krajín youtuberovi zrejme uniklo

ZAUJÍMAVOSTI ČESKO SLOVENSKO YOUTUBE
Uložiť Uložené

Slováci a Česi sa ako jeden národ dostali do Felixovho najnovšieho videa.

Najpopulárnejší youtuber na svete PewDiePie je už dávno späť zo svojej dovolenky a internet každý deň opäť zaplavuje desaťminútovými videami. Milióny fanúšikov jeho obsah sledujú a my sa k nim raz za čas pridáme, aby sme zistili, čo má Felix nové. V jeho poslednom videokúsku sa však dopustil neodpustiteľného. PewDie má totiž zrejme medzery v európskej histórii a vo svojom videu spomenul už neexistujúci štát, Česko-Slovensko.

Všetko má pritom korene v PewDiePieovej stoličke. Tú sa ľuďom snaží predávať každé video, až z toho vzniklo populárne meme a práve to sa teraz Felixovi vypomstilo. Na internete sa totiž zjavil obrázok jeho videoeditora Brada, ako používa stoličku od konkurenčnej spoločnosti, zhodou okolností z dielne českej firmy DXRacer. V humornej zápletke však youtuberovi vyletela z úst kombinácia slov Czechoslovakian bullsh*t smerujúca práve na česko-slovenské české stoličky, na čo bez mihnutia oka pokračoval ďalej.

V priloženom videu sa opísaná situácia udeje po druhej minúte a tridsiatej sekunde, no nejde len o samotného youtubera. Práve on je však obrazom zahraničia, kde milióny ďalších ľudí stále nemajú poňatia o rozdelení Česka a Slovenska na dva samostatné štáty a aj napriek tomu, že tomu už je vyše 25 rokov, stále túto oblasť nazývajú len Česko-Slovenskom.

Domov
Zdieľať
Diskusia