Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. februára 2018, 18:52
Čas čítania 0:00
Radka T.

S mužmi zaobchádza ako so psami či popolníkmi a za hodinu dostane 200 eur. Dominatrix Bliss však sex a bičovanie odmieta

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Extravagantná dominatrix má prísne pravidlá.

Je šťastne vydatá, žiari spokojnosťou, ale jej vzhľad trochu udivuje. Bliss Theodora, ktorá si radšej hovorí Pani Bliss, nosí výrazný mejkap, modré vlasy a už dávno sa neholí. Jej práca tiež nie je celkom štandardná. Živí sa ako profesionálna dominatrix, k mužom sa správa prísne a splní im aj tie najbizarnejšie sny. Sexuálne služby však neposkytuje.

S mužmi zaobchádza ako so psami či ľudskými popolníkmi, za hodinu si naúčtuje aj 200 libier (227 eur), za celonočnú „seansu“ 1 500 (1 700 eur). Vo svojej nezvyčajnej práci sa bývalá fetiš modelka našla po tom, čo sa z austrálskeho Melbourne presťahovala do Veľkej Británie, konkrétne do Londýna. Svoje služby poskytuje v domácom prostredí alebo v akýchsi žalároch po celom meste.

Pani Bliss prízvukuje, že klientom neubližuje duševne ani fyzicky, nešľahá ich bičom a nerobí nič nelegálne. „V konečnom dôsledku sa toto odvetvie venuje konsenzuálnemu prežívaniu fantázie, ktorú môžem s mojimi klientmi pestovať,“ cituje ju britský portál Metro. Vo svojej práci sa rozhodne nenudí, každý deň je totiž úplne iný. Okrem toho má čas venovať sa aj svojim projektom v oblasti zlepšenia sexuálnej výchovy v školách i vytvárania bezpečnejších prostredí pre sexuálne pracovníčky.

Avšak čas, keď sa mení na dominatrix, je jej súkromnou radosťou, ktorá navyše dobre vynáša. Hovorí, že svojim klientom umožňuje dostať sa na cestu za hranice každodennej reality, objavovať ich fantázie a túžby. „Umožňujem ľuďom opustiť ich normálne ja a dožičiť im to pravé ja,“ vysvetlila Pani Bliss. „Zistila som, že BDSM je moja ozajstná vášeň,“ vyhlásila. Pri jej práci nechýba trochu erotickej dominancie, diskusia s klientmi, no hlavne únik z každodennosti.

Ako pri každom biznise, aj pri tomto je potrebné určiť si pravidlá. Bliss na jednej strane nediskriminuje, svoje služby poskytuje každému bez ohľadu na rasu, náboženstvo, rodovú identitu, mentálne či fyzické schopnosti. Na strane druhej neznesie hrubých či neúctivých zákazníkov, ľudí, ktorí nedodržiavajú hygienické štandardy, sú silne pod vplyvom návykových látok, prípadne na ňu budú naliehať, aby robila niečo nezákonné alebo s nimi mala sex. Ale ak by niekto veľmi chcel, môže si kúpiť jej použité ihličky, ponožky, tampóny či sexuálne hračky.

Domov
Zdieľať
Diskusia