Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. februára 2018, 17:54
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Premena Garyho Oldmana na Winstona Churchilla z Darkest Hour vám v skvelom videu vyrazí dych

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Na 6 Oscarov nominovaná dráma sa môže pochváliť nielen Oldmanovým bezchybným hereckým výkonom, ale aj neuveriteľne poctivou prácou maskérov.

Biografická historická dráma Darkest Hour bola nielen kvalitným filmom, ale aj ukážkou bezchybného hereckého umenia. Na mysli máme samozrejme najmä Garyho Oldmana, ktorý si za stvárnenie Winstona Churchilla odniesol Zlatý glóbus (a mnoho iných cien) a je aj horúcim adeptom na zisk Oscara.

Pokiaľ ste Darkest Hour videli, museli ste však obdivovať aj prácu maskérov. Práve tí mali za úlohu z Garyho Oldmana "vyrobiť" Churchilla, aj čo sa týka výzoru. Gary Oldman sa Churchillovi vlastne vôbec nepodobal, takže pre maskérov išlo o skutočnú výzvu.

Ich šialene náročnú, avšak na jednotku odvedenú prácu môžete oceniť vo videu nižšie. Rozhodne nebudeme prekvapení, ak Darkest Hour získa Oscara aj za najlepší make-up.

Domov
Zdieľať
Diskusia