Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Samsung
26. februára 2018, 17:23
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Selfie challenge: Barborka a Šajmo v uliciach Bratislavy súťažili, komu sa podarí spraviť si viac selfie fotiek s okoloidúcimi (Video)

REFRESHER
Uložiť Uložené

Tentokrát sme v uliciach Bratislavy spravili menší rozruch kvôli súťaži medzi našimi moderátormi.

Ulice hlavného mesta navštevujeme pravidelne aj v zimných mesiacoch, keďže za vami vždy vraciame s veľkou radosťou. Tentokrát sme sa vás však nešli pýtať viac ani menej komplikované otázky, teda vlastne jednu áno. Tá však súvisela so súťažou medzi moderátormi Šajmom a Barborkou, ktorí prijali výzvu a pokúsili sa zozbierať čo najviac selfie fotografií s okoloidúcimi. Víťazom sa pochopiteľne mal stať ten, kto zozbiera viac snímok prednou kamerou.

V tejto hre mali obaja rovnaké podmienky a do ruky teda dostali aj rovnaký telefón - Samsung Galaxy A8, s ktorým mali nahánať ľudí a pýtať sa ich, či budú ochotní sa s nimi zvečniť. Všetko museli stihnúť v časovom limite 5 minút a ako to celé dopadlo sa už dozvieš z nášho videa nižšie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia