Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
s Red Bull
7. februára 2018, 12:40
Čas čítania 0:00
Radka T.

Precestuj Európu len za plechovky! Jedinečná možnosť ti dá kopec nových priateľov a zážitkov

ZAUJÍMAVOSTI CESTOVANIE RED BULL
Uložiť Uložené

Ak dokážeš dať dokopy skvelý tím, na dobrodružnú cestu Európou sa môžeš vydať práve ty.

Spoznať svet, nových ľudí a získať kopec skvelých zážitkov je možno aj tvojím snom. Ak však ešte stále študuješ, možno ti víri v hlave myšlienka, odkiaľ na to zobrať toľko peňazí. Našťastie, v súčasnosti existuje oveľa viac možností, ako by si si možno myslel. A ani ti netreba tak veľa finančných prostriedkov. V tomto prípade vlastne žiadne ani nepotrebuješ.

Predstav si možnosť cestovať po Európe zadarmo a pritom zažiť vzrušujúce dobrodružstvo. Samozrejme, na to budeš musieť využiť svoju kreativitu, komunikatívnosť, šarm, ale aj strategické myslenie. Takúto možnosť však nedostaneš každý deň. Po dvoch rokoch totiž prichádza výzva Red Bull Can You Make It?. A ponúka ti možnosť cestovať, vyskúšať veci, o ktorých si si doteraz dovolil len snívať, bývať v luxusnom hoteli i dostať sa na párty do Amsterdamu. Priprav sa však na to, že jediným platidlom budú plechovky Red Bull.

Precestuj Európu len za plechovky! Jedinečná možnosť ti dá kopec nových priateľov a zážitkov
Zdroj: Red Bull/Luis Vidales

Už v apríli sa 200 trojčlenných tímov z viac ako 60 krajín sveta vydá na týždňovú cestu po Európe. Tímy začnú svoju púť v jednom z piatich štartovacích miest, hotovosť či platobné karty vymenia za plechovky Red Bull a namiesto svojho telefónu dostanú smartfón s neobmedzeným množstvom dát. Cieľom bude dostať sa za týždeň do Amsterdamu na obrovskú párty. Dovtedy však každý tím navštívi rôzne európske mestá a svoj zoznam dobrodružstiev a zážitky bude zaznamenávať na tímový blog práve pomocou nadupaného smartfónu. 

Precestuj Európu len za plechovky! Jedinečná možnosť ti dá kopec nových priateľov a zážitkov
Zdroj: Red Bull/Luis Vidales

Potrebné bude plniť úlohy na checkpointoch, tie sú umiestnené v 52 európskych mestách. Na každom checkpointe dostaneš nové plechovky, ktoré sa budú dať na ceste do Amsterdamu využiť a ktoré v celom dobrodružstve zohrávajú veľkú úlohu. Bude na tebe a tvojom tíme, čo všetko vieš za ne vykšeftovať. Nezabúdaj, že musíš niečo jesť a aj kde prespať. No ak budeš šikovný, vyspať sa budeš môcť aj v 5-hviezdičkovom hoteli. Okrem toho si možno zalietaš v helikoptére, skočíš si z lietadla, zavítaš na Ligu majstrov alebo sa naučíš surfovať. To všetko a ešte oveľa viac sa dá za plechovky vybaviť.

Precestuj Európu len za plechovky! Jedinečná možnosť ti dá kopec nových priateľov a zážitkov
Zdroj: Red Bull/Armin Walcher

Na Red Bull Can You Make It? sa môžeš prihlásiť do 14. februára a okrem prihlášky poslať aj 60-sekundové video svojho tímu. Verejnosť i porota nakoniec rozhodnú o tom, či sa práve ty a tvoja partička vyberiete reprezentovať Slovensko a cestovať po Európe úplne zadarmo. 

Viac informácií nájdeš na redbullcanyoumakeit.com

Domov
Zdieľať
Diskusia