Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. februára 2018, 12:55
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Nespokojní fanúšikovia DC plánovali hromadne znižovať hodnotenia Black Panthera na Rotten Tomatoes. Facebook ich ale zrušil

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

DC alebo Marvel? Niektorým z nás je to jedno a radi si v kinách pozrieme filmy z oboch filmových vesmírov.

Rozbehnuté Disney sa môže každoročne pochváliť viacerými kasovými trhákmi. V kolónke najziskovejších snímok sa často objavujú komiksovky z dielne Marvelu, a preto nám ich štúdio prináša ako na bežiacom páse. Veď každý z nás si sem-tam chce pozrieť niečo zábavné, teda niečo, pri čom dokáže poriadne vypnúť.

V poslednom období na seba upozorňuje aj štúdio Warner Bros. a jeho rozbiehajúci sa filmový svet DC, ktorý chce Disney prirodzene konkurovať. Avšak to, čo Marvel a Disney budovali dlhé roky, sa nedá dosiahnuť len lusknutím prsta, pričom kvôli tomu vznikajú rôzne spory jednak medzi fanúšikmi, ale aj kritikmi. Priaznivci komiksového sveta DC dokonca zašli až tak ďaleko, že si vytvorili na Facebooku skupinu s cieľom sabotovať hodnotenie prichádzajúceho Black Panthera na Rotten Tomatoes. 

Nespokojní fanúšikovia DC plánovali hromadne znižovať hodnotenia Black Panthera na Rotten Tomatoes. Facebook ich ale zrušil
Zdroj: Disney

Áno, dostali sme sa do bodu, kedy sa fanúšikovia hádajú o hodnotenia a podnikajú jeho organizované znižovanie. Samotné Rotteny však plánujú situáciu monitorovať. Režisér projektu zachoval chladnú hlavu a ku skupine sa vyjadril so slovami, že sa teší, že ľudia film zhliadnu v kinách a urobia si naň svoj vlastný názor.

Rovnako tak zakročil aj Facebook. Udalosť skupiny zrušil, avšak predtým sa k nej pozitívne vyjadrilo vyše štyritisíc užívateľov. Nie všetci fanúšikovia DC to ale cítia podobne. Iná skupina napríklad zbiera peniaze pre deti, aby mohli snímku vidieť v kine. Aký je na to váš názor?

Anketa:
Myslíš si, že si DC zaslúži také zlé hodnotenia a má čo zlepšovať?
Áno
Nie
Áno
74 %
342 Hlasov
Nie
26 %
121 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia