Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. januára 2018, 3:38
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Internet sa zabáva na najbizarnejších momentkách z Ruska. Krajina neobmedzených možností užívateľov sociálnych sietí nesklamala

ZAUJÍMAVOSTI RUSKO
Uložiť Uložené

Ruská federácie je plná prekvapení.

Rusko je jednou z najväčších krajín sveta a vďaka svojej rozlohe v nej spoločne žijú príslušníci najrôznejších kultúr a národností. Práve Rusko sa často na verejnosti spomína so slovami krajina neobmedzených možností, pretože časť ľudí tam svoje životy žije veľmi špecificky a za dlhé desaťročia si o nich svet vytvoril vlastný obraz, ktorý je často zbúraný, ale z času na čas aj potvrdený.

Na sprostredkovanie zábavných momentiek z Ruskej federácie sa preto sústredí aj profil na Instagrame s názvom Look At This Russian, pričom už samotný názov zrejme hovorí za všetko. Medzi fotografiami by si tam mohol objaviť tetovanie priamo v pohodlí domova alebo oddychovanie na plávajúcom koberci, avšak netreba zabúdať ani na hromadu videí, ktoré zachytávajú bežný život z Ruska so štipkou bizarnosti či preslávené ruské cesty.

Domov
Zdieľať
Diskusia