Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. januára 2018, 16:31
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Opitý Bratislavčan na Silvestra vliezol do postele u cudzej babičky. Starší pár sa ho nevedel zbaviť, tak zavolali políciu

ZAUJÍMAVOSTI SILVESTER
Uložiť Uložené

Silvestrovská chata, na ktorú nikdy nezabudne.

Oslavovať príchod nového roka na chate je vždy zárukou toho, že partia mladých ľudí zažije zopár nezabudnuteľných zážitkov a slovenská polícia nás v tom vďaka svojmu príspevku len utvrdila. Na Facebooku zverejnila príbeh 22-ročného Bratislavčana, ktorého pochopiteľne nemohla menovať, a tak zostal anonymný, čo ho určite teší, pretože si urobil hanbu na sto rokov.

Spoločne s partiou sa vybrali do Levíc, kde všetko prebiehalo podľa plánu a spoločne si stihli aj odrátať posledné sekundy roku 2017. Nasledoval tradičný prípitok a sentimentálna chvíľka, počas ktorej rozjímame nad tým, čo nám nový rok prinesie. Na druhej strane, náš Bratislavčan očividne nemal chuť príliš dlho premýšľať, a tak sa zdvihol a bez toho, aby si to jeho partia všimla, sa z chaty vytratil.

Onedlho sa dostal do lesov, ktoré prechádzali do lúk a on samozrejme nemal žiadnu šancu orientovať sa v neprebádanej oblasti, čo znamenalo, že ho viedol snáď len alkohol. Práve alkohol mu pomohol nabrať odvahu a zaklopať na dvere neznámeho domu, kde mu o piatej ráno otvorila babička spoločne s manželom a spočiatku si myslela, že je to jej vnuk a prichádza späť domov.

Odporúčané
Ako prežiť Silvester bez opice? Lekár nám odporučil tieto triky Ako prežiť Silvester bez opice? Lekár nám odporučil tieto triky 31. decembra 2023, 12:30

Vtip spočíva v tom, že mladík sa volal rovnako ako jej vnuk, a tak babička zareagovala na meno, ale keď ho zbadala poriadne, bolo jej jasné, že o vnuka nejde. V tej chvíli však mladík už vošiel dnu a šiel rovno spať, čo dôchodcov prinútilo, aby zavolali policajtov, ktorí už mladíka nechali vytriezvieť v cele. Samozrejme, mladíkovi zostalo z noci obrovské okno a staršej dvojici sa šiel osobne ospravedlniť za to, čo spravil, a tak celý príbeh dopadol dobre.   

Domov
Zdieľať
Diskusia