Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
24. decembra 2017, 15:09
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Pred návštevou babičky a po nej. Trefné ilustrácie sa zabávajú na účet našich charakteristických životných situácií

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Všetci sme len ľudia a zažívame rovnaké situácie rozdielnymi spôsobmi.

Naše charakteristické životné situácie vieme veľmi jednoducho hromadne identifikovať, avšak iba malé množstvo ľudí má dostatočný talent na to, aby ich pretvorilo do vtipných ilustrácií. Žiadny problém to s určitosťou nerobí mladému umelcovi z Barcelony, ktorý sa volá Nacho Diaz Arjona a na Instagrame vystupuje pod prezývkou Naolito, pretože či už sa zameria na posilňovanie, alebo obyčajnú návštevu babičky, svojimi zručnosťami a kreativitou vie vyčariť úsmev na perách tisíckam ľudí.

Viaceré jeho ilustrácie sa ešte aj tematicky hodia do obdobia Vianoc, keďže návšteva starej mamy sa definitívne nezaobíde bez toho, aby si sa domov vracal o pár kíl ťažší, ale práve o tom sú predsa vianočné sviatky. Určite preto zájdi aj na Nachov Instagram, kde nájdeš aj množstvo ďalších výtvorov, ktoré stoja za prezretie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia