Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. decembra 2017 o 14:25
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Za každou dokonalou fotkou stojí zničený muž. Priatelia zdieľajú fotografie, kde musia fotiť ženy v tých najbizarnejších podmienkach

ZAUJÍMAVOSTI INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Pre lajky aj na hranicu poníženia.

Ženská časť našej populácie sa zvyčajne rada prezentuje len v tom najlepšom svetle a výnimkou nie sú ani sociálne siete, teda, predovšetkým najmä Instagram. A často si to odnášajú všetci v jej okolí, či už ide o jej priateľky, ktoré majú pochopenie, alebo úbohého frajera, ktorý sa v tom momente zmení na poskoka, ktorého jedinou úlohou je vytvoriť tú najdokonalejšiu fotografiou svojej jedinej lásky, ktorá na internete následne získa stovky srdiečok a lajkov.

Samozrejme, tvorba dokonalého záberu netrvá pár sekúnd a zvyčajne ide o nekonečne zdĺhavý proces, pri ktorom odumiera poriadne množstvo mozgových buniek i chuť nabudúce s tvojou ženskou polovičkou niekam vyraziť. Pri všetkom však vzniká poriadne množstvo vtipných a úsmevných situácií, na ktorých sa najlepšie zasmeje niekto úplne nezainteresovaný. Instagramová stránka Boyfriends of Insta sa stará presne o zásobu vtipných obrázkov obetavých mužov a ich príťažlivých polovičiek a rozhodne ti vyčarí úsmev na tvári.

Domov
Zdieľať
Diskusia