Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. decembra 2017, 15:49
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Refresher vianočná párty spoločne so Smackom a HypeTrain rozbije 26.12. nový bratislavský klub Ixel

REFRESHER REFRESHER+
Uložiť Uložené

Tradičná štefanská zábava s netradične dobrou hudbou, o ktorú sa postarajú nadupaní DJs!

Okrem mnohých iných projektov sme sa tento rok rozhodli, že sa aspoň trochu pustíme aj do organizácie hudobných udalostí, ktorých by síce nemalo byť nespočetne veľa, no každá z nich bude mať dušu. Jasným dôkazom bola hneď prvá Halloween párty v bratislavskom Ateliéri Babylon, ktorý sa nám spoločne s výberom tých najlepších DJs podarilo vypredať.

Na tento úspech je teraz čas nadviazať ďalším eventom, pričom tentokrát pôjde o (po)vianočnú párty, ktorá sa bude konať už 26.12. v novom klube Ixel nachádzajúcom sa na mieste, kde predtým stál legendárny priestor Dole. Tešiť sa môžeš na rap, grime, UK bass a iné žánre, ktoré nám budú do uší nalievať Smack, HypeTrain a Eternal. Chceme, aby ste si "tradičnú štefansk§ zábavu" užili čo najviac netradične a toto trio je bez pochýb zárukou, že sa zdržíš do skorých ranných hodín. Viac aktualít nájdeš na oficiálnej facebook udalosti

Refresher vianočná párty spoločne so Smackom a HypeTrain rozbije 26.12. nový bratislavský klub Ixel
Domov
Zdieľať
Diskusia