Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. decembra 2017, 16:40
Čas čítania 0:00
Radka T.

Slovák nafotil titulku magazínu Time. Pózovali mu veľké svetové hviezdy

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Fotograf Michal Pudelka si môže zapísať ďalší úspech.

Šikovný Slovák Michal Pudelka má už v zahraničí a módnom biznise výborné meno. Najnovšie sa dokonca podieľal na fotení obálky aktuálneho vydania magazínu Time. 

Na obálke sa nachádzajú herečky Reese Witherspoon, Mindy Kaling, Storm Reid a moderátorka Oprah Winfrey. A fotil ich práve Pudelka. Fotografia propaguje očakávaný film A Wrinkle In Time, ktorý by sa mal dostať do kín budúci rok. Portál medialne.sk informuje, že fotenie prebiehalo v Los Angeles. 

Michal Pudelka má už za sebou viacero úspechov. Známe sú napríklad jeho fotografie modeliek v Čičmanoch, ktoré sa dostali do magazínu Vogue. Fotil však aj kampane pre Dior, Valentino, Neheru či H&M. 

Michal Pudelka je Bratislavčan, ale žije v Londýne. Je o ňom známe, že fotografiu neštudoval, napriek tomu dokazuje, že talent a kreativita od toho nezávisia. Michala si vyberajú na fotenia luxusné módne značky a on si tak môže plniť svoj sen.

Domov
Zdieľať
Diskusia