Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. decembra 2017, 10:18
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Muž sa našiel v pozadí na rodinnej fotke svojej snúbenice spred 10 rokov. Na dovolenke sa vyvaľoval za ňou, ale spoznali sa až minulý rok

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Náhody vraj neexistujú, ale tento pár tomu určite neverí.

Existujú náhody alebo je všetko dopredu naplánované a o naše životné cesty sa stará osud? Zrejme podobnú otázku si nedávno položili dvaja zaľúbenci Verona Koliqi a Mirand Buzaku, keď si prezerali fotografie z detstva a narazili tam na niečo, čo im chvíľu nedávalo zmysel. Verona býva v anglickom Londýne, ale pôvodne pochádza z Kosova, a pred 10 rokmi sa so svojou rodinou ako malé dievčatko vybrala do Čiernej Hory ku moru a potom spoločne so súrodencami a kamarátmi zapózovala rodičom, ktorí si chceli roztomilú situáciu na pláži zvečniť. Ani vo sne jej v tom čase neprišlo na um, že sa za ňou na nafukovačke vyvaľuje malý chlapec, ktorého stretne o celú dekádu neskôr v rodnom Kosove a zamiluje sa doňho natoľko, že o rok neskôr už budú zasnúbení.

Obaja zistili, že sa v skutočnosti stretli oveľa skôr, ako pôvodne predpokladali, keď Mirand analyzoval všetky jej fotografie z detstva a nenechal sa odbiť, aj keď ona na všetky z nich určite nebola pyšná. Práve pri fotografii z pláže sa Mirand pozastavil nad tým, čo sa odohráva v pozadí a zarazilo ho, že chlapec na nafukovačke má rovnaké plavky ako on, a tak začal pátrať. Pamätal si, že bol s rodičmi na dovolenke v Čiernej Hore, ale nevedel, či je možné, že tam boli v rovnakom čase a na rovnakej pláži ako jeho nastávajúca manželka. Rodičia však všetko potvrdili, a tak sa Verona rozhodla milý príbeh zavesiť na svoj Instagram, kde si vyslúžila viac ako 30-tisíc lajkov. Ak aj doteraz pochybovali o tom, či je vstup do manželstva dobrým krokom, potom je toto určite dostatočným znamením, že sú si možno aj súdení.

Domov
Zdieľať
Diskusia