Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. decembra 2017, 15:14
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Vďaka Twitteru vyhral rande s najsexi tenistkou a po 9 mesiacov ležal u nej na gauči. Odvážny John dostal Genie aj na druhé stretnutie

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Sociálne siete dokážu dnes spojiť kohokoľvek.

Vďaka sociálnym sieťam dnes často vznikajú spojenia, ktoré by ešte pred pár desiatkami rokov vznikli len veľmi ťažko. Jedna z najsexi tenistiek sveta Eugenie Bouchard vo februári na Twitter napísala odkaz, v ktorom narážala na Superbowl, pričom John Goehrke ju vyzval, či s ním pôjde na rande, ak vyhrá opačný tím. Tenistka súhlasila a John potom skutočne vyhral rande, pretože Eugenie si stála za svojím slovom a obaja sa spoločne vybrali do spoločnosti. Na sociálnych sieťach spôsobili menší ošiaľ, pretože fanúšikovia iba obdivne rešpektovali to, čo sa Johnovi podarilo, lenže Eugenie si pre nich pripravila ďalšie prekvapenie.

Po dlhých 9 mesiacoch od prvého rande zverejnila na svojom Twitteri spoločnú fotografiu s Johnom, na ktorej to už nie je žiadne rande v spoločnosti, ale vyvaľovanie sa na gauči. Do popisu Eugenie napísala, že ju John opäť prišiel pozrieť, ale nebola to jediná spoločná momentka, pretože na sociálnych sieťach sa objavila aj fotografia, na ktorej si obaja skúšajú vtipné vianočné filtre a viackrát naznačujú, čo sa mohlo diať, pretože zábery obsahujú imelo. Pod imelom sa samozrejme na Vianoce bozkáva a aj keď ani jeden z nich neprezradil nič bližšie, bolo by fenomenálne, keby spoločne skutočne začali chodiť a jedna z najsexi tenistiek na svete by našla lásku u náhodného chlapíka z Twitteru. John, klobúk dole za tvoju odvahu a cieľavedomosť.  

Momentka z rande vo februári

Situácia po 9 mesiacoch

‪Look who came to visit me! #superbowltwitterdate ‬

Příspěvek sdílený Genie Bouchard (@geniebouchard),


Domov
Zdieľať
Diskusia