Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. novembra 2017, 8:32
Čas čítania 0:00
Ondřej Jarůšek

Masový vrah Charles Manson zomrel v 83 rokoch

ZAUJÍMAVOSTI MASOVÍ VRAHOVIA SMRŤ
Uložiť Uložené

Neslávne známy zločinec zomrel prirodzenou smrťou.

Charles Manson, masový vrah, který si za své zločiny odpykával doživotní trest, je po smrti. V pondělí to uvedla mluvčí kalifornských vězeňských úřadů. Manson zemřel přirozenou smrtí v 83 letech v nemocnici, ve které byl nedávno kvůli blíže neupřesněným zdravotním problémům hospitalizován.

Manson se svými zfanatizovanými stoupenci, kteří si říkali „Mansonova rodina“, brutálně zavraždil na konci 60. let 7 lidí, mezi nimiž byla i 26letá herečka Sharon Tate, která se v té době nacházela v osmém měsíci těhotenství. Svými činy chtěli ve Spojených státech rozpoutat rasovou válku.

Série vražd tehdy šokovala celý svět a vyšinutý zločinec s hákovým křížem vytetovaným na čele dodnes patří k nejznámějším kriminálníkům americké historie. Pokud se o Charlesi Mansonovi chcete dozvědět více bližších informací, navštivte náš starší článek, který o jeho životě a zločinech pojednává.

Masový vrah Charles Manson v 83 letech zemřel
Zdroj: commons.wikimedia.org
Domov
Zdieľať
Diskusia